Başkan Zeki Toçoğlu, aday adaylığını açıkladı

2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti’den ilk aday adayı mevcut başkan Zeki Toçoğlu oldu. Aday adaylığı başvurusu yapmak üzere AK Parti Sakarya İl başkanlığına giden Başkan Toçoğlu, çiçeklerle karşılanırken parti binasında adeta izdiham yaşandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığı için AK Parti’ye ilk müracaat Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından gerçekleştirildi. İlçe belediye başkanları, ilçe başkanları, teşkilat üyeleri ile gençlik kolları üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği başvuru öncesi Başkan Toçoğlu alkışlarla karşılandı. Parti binasına girmeden önce küçük bir kız çocuğu tarafından çiçek takdim edilen Başkan Toçoğlu alkışlar eşliğinde AK Parti Sakarya İl teşkilatına girdi. Burada AK Parti Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli ve Ayhan Sefer Üstün’le sohbet eden Başkan Toçoğlu’nu ilçe belediye başkanları da yalnız bırakmadı.

Aday adaylığı başvuru dilekçesini AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu’na sunan Zeki Toçoğlu, ekibiyle birlikte Sakarya için güzel hizmetler vermeye devam etmek için yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirterek başvurusunun Sakarya için hayırlı olması temennisinde bulundu. AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığı başvurusunu Zeki Toçoğlu’nun yaptığını dile getirerek hayırlılara vesile olmasını temenni etti.


“Bugün burada yaşanan tablo AK Parti’deki birlik ve beraberliğin en güzel göstergesidir"

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, “Bugün burada yaşanan tablo AK Parti’deki birlik ve beraberliğin en güzel göstergesidir. Başkanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli de kıs bir konuşma yaparak Başkan Toçoğlu’nu tebrik etti. Aday adaylığı başvurusunun ardından ilçe belediye başkanları ve partililer Başkan Toçoğlu’nu tebrik etmek için sıraya girdiler. Partideki törenin ardından toplu fotoğraf çekimi yaptıran partililer daha sonra yemeğe geçti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]