Başkan Yılmazer'in yeni kalem müdürü...

Prof. Dr. İbrahim YÜKSEL’in Kızı Zeynep ÇERİBAŞI (YÜKSEL) Başkan Yılmazer’in Özel Kalem Müdürü oldu.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’in özel kalem müdürü iken AK Parti Sakarya İl Yönetimi’ne seçilen Süleyman Karakuş ’dan boşalan özel kalem müdürlüğüne Prof. Dr. İbrahim Yüksel’in kızı Zeynep ÇERİBAŞI (YÜKSEL) atandı.

Üst düzey bürokratlar ve siyasiler tarafından tanınan ve özellikle Rize, Sakarya, İstanbul ve Erzurum başta olmak üzere AK Parti teşkilatları tarafından da çok iyi bilinen bir isim olan Prof. Dr. İbrahim YÜKSEL, 2002 yılından beri iktidardaki AK Parti Hükümetleri döneminde önemli danışmanlıklar yürütmektedir. Önemli bazı kurum ve firmalarında danışmanlığını yürüten Prof. Dr. İbrahim YÜKSEL, yurdun değişik bölgelerindeki baraj ve HES projelerinin yanı sıra Üçüncü Köprü, Üçüncü Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi önemli projelerde danışmanlık yapmaktadır.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’in özel kalem müdürlüğüne atanan Zeynep ÇERİBAŞI (YÜKSEL), Atatürk Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliğinden mezun oldu. Üç aylık yurtdışı eğitimini aldıktan sonra SIRMA Grup’un İnsan Kaynakları biriminde İnsan Kaynakları Uzmanı ve Endüstri Mühendisi olarak görev yapmakta iken 17 Şubat 2015 tarihi itibari ile Sapanca Belediye Başkanının özel kalem müdürlüğüne atanan Zeynep ÇERİBAŞI (YÜKSEL) iyi derecede İngilizce bilmekte olup evlidir.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]