Başkan Yılmazer'e teşekkür plaketi

Sapanca Off Road Kulübü (SOFFDER) Başkanı Tolga Çömlekçioğlu ve Başkan yardımcısı Fahri Arıkan Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’i ziyaret etti.

Sapanca Belediyesi 1. Mahalli Offroad yarışlarının organizasyonunda yaptıkları maddi ve manevi desteklerden dolayı plaket takdim eden Çömlekçioğlu konuşmasında şu iadeler yer verdi. “Daha önce dernek olarak düzenlediğimiz Offroad yarışları, bu sene Türkiye Otomobil Sporları Federasyonuna bağlı bir kulüp olarak Sapanca Belediyesi mahalli Offroad yarışları olarak düzenledik. Bu organizasyonda başta Sapanca Belediye Başkanımız Dr. Aydın Yılmazer’e, başkan yardımcılarımız Osman Gür, Özcan Yavuz ve belediye personeline katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki etkinliklerimiz de her zaman yanımızda bizlere destek vermesini bekliyoruz” dedi.
Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ise düzenlenen organizasyonun başarılı geçtiğini ve olumlu tepkiler aldığını belirtti. Yılmazer “İlçemizin tanıtımı için bu tür organizasyonların artması gerekiyor. Offroad yarışlarındaki ülkemizin birçok bölgesinden yarışmacı ve misafirler geldi. Bu organizasyonlar hem ilçe esnafımıza katkı sağlar hem de ilçe tanıtımına.  SOFFDER Başkanımız Tolga Çömlekçioğlu ve ekibini kutluyorum ”dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Yılmazer’e SOFFDER adına teşekkür plaketi verildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]