Başkan Yılmazer MYO inşaatında incelemelerde bulundu

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, inşaatı devam eden Meslek Yüksek Okulu\'nda incelemelerde bulundu.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, yapımı devam eden Sapanca Meslek Yüksek Okulu (MYO) inşaatının söz verdiğimiz gibi güz dönemine yetişmesi için gece gündüz çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Gazipaşa Mahallesi\'nde yapımı devam eden MYO inşaatında başlatılan çalışmalar son sürat devam ediyor. Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü\'ne bağlı ekipler de MYO’ya giden yolda genişletme, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Genişletilen cadde karşılıklı kaldırım, yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve sokak aydınlatması yapılarak güz dönemi öncesi hazır hale getiriliyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, MYO inşaatının Güz Dönemi\'ne yetişmesi için Sapanca Belediyesi olarak tüm imkânları seferber ettiklerini belirtti.

Yılmazer; “Daha önce inşaatı devam eden Meslek Yüksek Okulu inşaatının 2014-2015 sezonu güz dönemine yetişeceğinin sözünü vermiştik. Yardımsever işadamlarımızın da desteği ile söz verdiğimiz gibi güz döneminde öğrencilerimiz yeni binalarında eğitime başlayacaklar. Öğrencilerimizin daha modern ve kaliteli yollarda üniversiteye ulaşımlarını sağlayabilmeleri için toplam uzunluğu 2 km yi bulan caddede yolları genişleterek, alt ve üst yapısını tamamlayarak kaldırımlarını ve ışıklandırmalarını yaparak güz dönemine MYO inşaatı ile birlikte tamamlanmış olacak” dedi. 

Yılmazer; ”İşbirliğimiz devam edecek”

Başkan Yılmazer Sapanca Belediyesi ve Sapanca MYO Peyzaj bölümünün iş birliği ile üniversite bünyesinde öğrenciler tarafından yetiştirilen Gavura (Sapanca Pembesi) isimli süs bitkilerini, belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğü’nün ilçe genelinde yapacağı peyzaj çalışmalarında kullanılacağını belirterek “Meslek Yüksek Okulu yönetimi adına bitkilerin yetiştirilmesinde belediyemiz ile birlikte işbirliği yapan üniversite yönetimi adına Genel Sekreter Emin Soylu’ya ve emeği geçen öğretim üyesi ve öğrencilere ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]