Başkan Yazıcı'ya Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Bursa vali yardımcılığı görevine atanan Akyazı Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'ya veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Yapıcı, Mülkiye Başmüfettişi Abdülvahap Diyarbakırlı ve Mülkiye Başmüfettiş Yardımcısı Bahadır Karakaya ile birlikte Başkan Yaşar Yazıcı'yı ziyaret etti. Başkan Yazıcı, Akyazı'da bulunduğu süre içinde yaptığı hizmetler ve çalışma anlayışından ötürü hazırladığı plaketi Mülkiye Başmüfettişi Abdülvahap Diyarbakırlı ile birlikte Kaymakam Mehmet Yapıcı'ya takdim etti. Yazıcı, hazırladığı hediyeyi, Mülkiye Başmüfettiş Yardımcısı Bahadır Karakaya ile birlikte Kaymakam Yapıcı'ya verdi.

Duygulu anların yaşandığı veda ziyaretinde, Kaymakam Yapıcı, Akyazı'da görev yaptığı süre içinde tüm kurumlarla uyumlu ve nitelikli çalışmalar yaptıklarını, bu çalışmaların bundan sonra da devam etmesini temenni ettiğini kaydetti. Başkan Yazıcı ise Kaymakam Yapıcı'nın Akyazı'da görevde bulunduğu süre zarfı içinde güzel hizmetler yaptığını ve bundan sonraki görev yeri olan Bursa vali yardımcılığında da bu güzel hizmetlerinin devam edeceğine inandığını dile getirdi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]