Başkan Yazıcı'dan tüm Akyazı'ya teşekkür mektubu

Görev süresi Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinden sonra dolacak olan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, tüm Akyazılıları tek tek dolaşma imkanı olmadığından kendi ağzından yazdığı teşekkür mektubunu tüm Akyazı’ya dağıtmaya başladı.

Görevde bulunduğu süre içerisinde hep halkla iç içe olan halka karşı hep mütevazili ve sıcak yaklaşarak gönülleri kazanan halk tarafından da çok sevilen Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hem tek tek Akyazı’daki bütün evleri gezmesine imkan olmayacağından hem de tüm Akyazılılara teşekkür etmek amacıyla bir mektup yayımladı.

Başkan Yazıcı’nın Akyazı halkına teşekkür etmek amacıyla yayımladığı mektupta;

“Türkiye\'nin her bölgesinden olup farklı kimliklerden insanın yaşadığı ilçemizde, 12 yıl birlikte olmak ve belediye başkanlığı yapmak, her üç seçimde de seçim için kurulan sandıklardan birinci çıkmak her belediye başkanına kısmet olacak bir iş değildir. Bu durum benim için bir onurdur. Bu onuru bana ve sevenlerime yaşattığınız için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunar, her birinizin önünde saygıyla eğilirim. 30 Mart 2014 itibarıyla Belediye Başkanlığı görevim sonra ermiş olabilir. Ancak, bunun böyle olması, siyasi birlikteliğimizin bittiği anlamına gelmez. Hayat devam ettiği sürece birlikte yaşama gayemiz ve komşuluk ilişkilerimiz devam edecektir. İnancımız gereğince kaderimizde ne varsa onu yaşarız. Bizler bir iyiliği, bir işi, bir görevi yüce Allah\'tan isteriz, umarız ve bekleriz. Her şeyin sahibi o olduğuna göre, gerisini ona bırakırız. Her şey insan içindir düşüncesi ile sevgi ve saygılarımı sunar, gelecek günlerimizin ilçemize, ülkemize, tüm sevdiklerimize huzur getirmesini temenni eder, partimizin farklı siyasi çalışmalarında tekrar buluşmak dileği ile hoşçakalın” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]