Başkan Yazıcı ve Kaymakam Ballı, Dokurcun'da

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Ballı, Dokurcun Beldesini ziyaret etti.

Akyazı Belediye başkanı Yaşar Yazıcı ve Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Ballı ile birlikte Dokurcun beldesinde ilk ziyaretlerini Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz\'a gerçekleştirdiler. Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Ballı ve Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı daha sonra Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz ile birlikte Dokurcun Beldesinde bulunan işletmeleri de ziyaret etmek üzere hep birlikte beldeyi gezdi.

Dokurcun Beldesinde bulunan Assu, Erpiliç, Yılmaz Tavukçuluk fabrikalarını ziyaret eden Kaymakam Ballı, Başkan Yazıcı ve Yılmaz buradan Kuloğlu Mahallesi\'nde bulunan camiyi ve mahalle sakinlerini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Kaymakam Ballı ve Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı, Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz Dokurcun Belde sakinleri ile tanışarak karşılıklı hasbihal etti.

Akyazı’nın yeni kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı ile tanışan Dokurcun sakinleri Kaymakam Ballı’ya ve Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’ya sıcak sohbetlerin ötürü ve beldelerini ziyaret etmeleri vesilesi ile teşekkür etti.

Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, "Dokurcun’u çok beğendim çok şirin ve güzel bir belde ve bünyesinde Assu, Ernpiliç Yılmaz Tavukçuluk gibi önemli fabrikaları barındırmakta. Dokurcun Belediye başkanımız Ruhi Yılmaz’la da ilk kez tanıştık ama bundan sonra da Dokurcun’a karşılıklı olarak ziyaretlerimiz sürecektir” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, “Dokurcun’a her gelişimizde burada gezmekten zevk alıyoruz. Dokurcun sıcak kanlı insanlarıyla yemyeşil doğasıyla çok güzel bir belde buradaki belde sakinleriyle her gelişimizde sohbet ediyoruz, onlar la tanışıyoruz karşılıklı olarak onlarında fikirlerini alıyoruz. Dokurcun’a sık sık gidip geliyoruz. Dokurcun Belediyesi ve Belediye Başkanı Sayın Ruhi Yılmaz ile irtibatımız zaten bundan önce de vardı her zamanda devam edecektir” dedi.

Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz da, “Akyazı’ya yeni atanan kaymakam sayın Kamuran Mustafa Ballı’ya ve Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz inşallah en kısa zamanda bizde kendilerine iade-i ziyarette bulunacağız” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]