Başkan Yazıcı, görevdeki 4 yılını değerlendirdi

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, çalışma tempolarını artırarak vites büyüteceklerini ve artan bir ivme ile hizmetler ortaya koyacaklarını söyledi.

Başkan Yaşar Yazıcı ve yardımcıları Ayhan Balcı ve Ünal Gündüz, 29 Mart 2009’da başlayan yeni görev süresinin 4 yıllık bölümünü Kenan Sofuoğlu Belediye Çay Bahçesi\'nde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla slayt eşliğinde anlattı. Yaptıkları projelerin devam edeceğini söyleyen Başkan Yazıcı, "Öz kaynaklarımızla hizmet veren ve çalışan belediyeyiz. Yeni hayata geçireceğimiz spor kompleksi projesiyle çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla olan uğraşıları için desteklerimiz devam ediyor. Futbol, güreş ve karate başta olmak üzere diğer spor dallarında da desteğimiz sürüyor." şeklinde konuştu.

Çalışma tempolarını artırarak vites büyüteceklerini, artan bir ivme ile hizmetler ortaya koyacaklarını dile getiren Yazıcı, kendilerine güvenenlerin inançlarını karşılıksız bırakmayacaklarını kaydetti.

Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet vermeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Yazıcı, "Gazi ve şehit ailelerine yapılan yardımlar, sağlık yardımları, dar gelirli vatandaşlarımızın giyim ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla kurulan Hayır Çarşısı, geleneksel olarak yapılan sünnet şöleni, eğitim ve kırtasiye yardımı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yakacak ve soba yardımı, engellilere yönelik yapılan yardım ve etkinlikler, kimsesiz ve muhtaç ailelere gıda ve sıcak yemek yardımı, Ramazan etkinlikleri, ilçemizin her yönüyle tanıtımına çok önem veren fuar ve organizasyonlar, tarih bilinci ile milli şuurun geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verilmesi amacıyla geziler kültürel ve sosyal faaliyetler yapıyoruz." dedi.

Belediyenin sosyal alan projelerine devam edeceğini söyleyen Başkan Yazıcı, "Kendine güvenen, kentine güvenen kadrolarla çalışıyoruz. Sosyo-ekonomik dinamikleri ile bölgenin yıldız ilçesi olduğunu biliyoruz. Şehre her anlamda sahip çıkan, şehrin sorunlarının çözümü adına ilçemizin ürettiği tüm fırsatların sahiplenildiği nitelikli bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu güvenilir ve enerjisi yüksek kadroyla finale koşuyoruz." diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]