Başkan Yazıcı, eski ve yeni meclis üyeleriyle buluştu

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri ile Akyazı Kenan Sofuoğlu Aile parkında bir araya geldi.

Görev süresinin dolmasına 2 aydan az bir süre kala meclis üyeleri ile Kenan Sofuoğlu Aile parkında yemekte bir araya gelen başkan Yaşar Yazıcı uzun süredir birlikte çalıştığı Meclis üyeleriyle toplantısında duygulu anlar yaşandı.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’dan her fırsatta memnun olduklarını şahsi olarak hiçbir zaman sorun yaşamadıklarını dile getiren Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri, “Zaman zaman Akyazı’ya yapılması planlanan hizmetlerle alakalı olarak sorunları dile getirirken tartıştığımız zannedilse bile asla böyle bir şey olmamıştır. Çünkü başkanımızla çalıştığımız süreler içerisinde doğruluktan ve dürüstlükten asla vazgeçmemiş her zaman da doğru dürüst bir siyasetçi olmuştur. Eleştiriye her zaman açık, karşısındaki insanı her zaman dinleyen, sorunları çözmek için her zaman gayret gösteren hepsinden önemlisi kimsenin kalbini kırmayan hassas bir insan” ifadesini kullandılar.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’nın herkese karşı sıcak herkese karşı yakın mütevazi ve duygusal bir kişiliğe sahip olduğunu belirten meclis üyeleri Akyazı’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Yazıcı’ya tek tek teşekkür ettiler.

"Bizler hizmetimize devam edeceğiz"

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, “Mart ayında yapılacak seçimlerle Belediyemizin hizmet bayrağını devredeceğiz. Akyazı’da ilk olarak meclis üyeliği ve ilçe başkanlığından tutun da belediye başkanı olduğum 2002 - 2014 yılları arasında birçok güzel işler yaptık. Bunları tek tek saymayacağım fakat Akyazı’ya ve ülkemize olan hizmetimiz hizmet bayrağını teslim etmekle burada bitmiyor. Her bitiş yeni bir başlangıcın müjdecisidir. Bizler hizmetimize devam edeceğiz. Siyasette bir görev biter başka görevler başlar. Ben Akyazılıyım öyle olmaktan da gurur duyuyorum. Bundan sonraki siyaset yaşantımız yine aynı tempo ile devam edecek. Akyazı’ya yeni hizmetleri getirmek üzere yeni görevler üstlenip çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı toplantının sonunda toplantıya katılan tüm meclis üyelerine birer teşekkür plaketi takdim etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]