Başkan Uslu'ya bıçaklı saldırı

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, uğradığı bıçaklı saldırıda hafif şekilde yaralandı.

Düğün salonuna daha önce Cuma gününe rezervasyon yaptıran Soner G. (25) Başkan İbrahim Uslu’nun makamına gelerek rezervasyonu Pazar gününe aldırmak istedi. Düğün salonundan sorumlu İ.Ö.’yü odasına çağıran Uslu, günün dolu olması sebebiyle bu isteği yerine getiremeyeceğini söyledi. Sinirlenen Soner G. ayağa kalkarak bağırmaya başladı. Sesler üzerine özel kalem müdürü odaya girerek şahsı dışarı çıkarmak istedi.

İddiaya göre Soner G. önce kendini dışarı çıkarmak isteyen Ş.B.’ye bıçak çekti, daha sonra darp etmeye çalıştı. Başkan İbrahim Uslu kavgayı ayırmak isterken ayak bileğinden hafif şekilde yaralandı.

Başkan Uslu, tedavisinin ardından makamında çalışmalarına devam ediyor. Gözaltına alınan S.G.’nin ise polisteki sorgusu sürüyor. 
Damat adayı tarafından bacağından bıçakla hafif yaralanan Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, saldırının şahsına karşı olmadığını söyledi.

Uslu, yaptığı açıklamada, makam odasında özel kalem müdürüne yönelik saldırı sonrası kavgayı ayırmak amacıyla duruma müdahale ettiğini anlattı.

"Şahsıma karşı özel saldırı söz konusu değil" diyen Uslu, “Sabah genç bir kardeşimiz geldi. Düğün salonu ile ilgili bir yer yazdırmış. Onunla alakalı özel kalemdeki arkadaşımızla tartışırken, tartışma kavgaya dönüştü. Ben de kavgayı ayırmak istedim, o arada biraz gürültü oldu. Olayın tamamı budur. Başka bir sıkıntı yok” ifadesini kullandı.

Bu arada, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uslu'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Toçoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Uslu’ya destek amacıyla geldiklerini belirterek, “Sapanca Belediye Başkanımıza karşı makam odasında özel kalem müdürüne saldırı söz konusu olmuş. Başkanımız da müdahale etmiş, ayırmış. Önemli bir durum yok ama biz her duruma karşı başkanımıza destek vermek için yanında olmak amacıyla buradayız. Biz belediye başkanıyız, her zaman böyle müessif olaylarla karşılaşma ihtimali olur. Önemli olan, bir sıkıntı yaşanmadan olayın atlatılmasıdır” şeklinde konuştu.

Belediyenin düğün salonunda düzenlenecek törenle evlenecek olan Soner G'nin (24) düğünü ertelemek için geldiği belediyede Özel Kalem Müdürü Şafak Başoğlu'nu darbetmiş, kendisini uzaklaştırmak isteyen Satın Alma Müdürü İbrahim Özen'e bıçak çekmiş, bu sırada tarafları ayırmaya çalışan Belediye Başkanı Uslu, bıçağın bacağını sıyırmasıyla hafif yaralanmıştı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]