Başkan Uslu, Sapanca için aday adaylığını açıkladı

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu AK Parti Sapanca İlçe Danışma Meclisi toplantısında 4. Dönem Sapanca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İlçe teşkilat binasında yapılan toplantıya Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, AK Parti 23. Dönem Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci, Sağlık Bakanı Danışmanı Erkan Topal, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, AK Parti Sapanca Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Yılmazer, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Sapanca Koordinatörü Nurettin Albayrak, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda Ak Partili katıldı.

Başkan Uslu yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi:

"3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyoruz.  Ekibimizle, belediye çalışanlarımızla, meclis üyelerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve teşkilatımızla hepsinden ayı ayrı memnun ve mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Teşkilat görevleri bedelsiz görevlerdir, sadece gönüllükle yapılır. Hiçbir şeyden eksik kalmadan her yere katılmak için gayret gösteren bayanlarımıza, gençlerimize ve teşkilatımıza öncelikle çok teşekkür ediyorum. Herkesin çoluk çocuğu ve bir ailesi var. Buradan zaman arttırıp o zaman içerisinde, teşkilata, bu ülkenin bir adım daha ileri gitmesi için çalışan Sayın Başbakanımıza ve onun il ve ilçelerdeki kollarına yardım etmek adına ve katkı olsun diye zamandan feragat edip bu işe gönül veren arkadaşlar hiçbir bedel talep etmeden çalışıyor. Bu nedenle de hepsine teşekkür ediyorum. Biz bir dönem daha ve son kez belediye başkanlığı için aday aday olma konusunda arkadaşlarla karar verdik ve bu kararımızı sayın ilçe başkanımıza ve ilçe teşkilatımıza aday adayı başvuru belgemizle müracaat etmek istiyoruz ve onun için buradayız.

Sapanca\'nın önceki ve şimdiki hali

Yaptıklarımızı belki anlattık belki anlatamadık, gören oldu göremeyen oldu, kabullenen oldu kabullenmeyen oldu. Yoruma her şey açık ama gözlerinizi kapatın 3-5 saniye Sapanca’nın 15 seneki önceki haline ve bugünkü haline bakın sadece 15 saniye, insan gözünü 30 saniye kapattığı zaman ben 50 yaşındayım 50 senelik hayatımı başından sonuna kadar geçiririm. Geziyoruz görüyoruz çok fazla bir şey söylemeyeceğim Sapanca gibi bir yerde 80 tane cadde açmışız, Sapanca gibi bir yerde çeperi beriye çektirmek çok kolay bir şey değil. Yapılan yatırımları lütfen gezip görmenizi istiyorum. Biz Sapanca’ya Turizm vizyonu koyduk ve bunun yüzde 90’ını başardığımızı düşünüyoruz. Eleştiri olur, hizmette ve yöneticilikte aksaklılar olur hiç önemli değil hiçbir kimseye gönül kırgınlığımız yok. Ben çalışan mesai arkadaşlarımın da arkasındayım.  Meclis üyesi arkadaşlarımız, il yönetimi, ilçe yönetimi gençlik kolları ve kadın kolları ile birlikte çalışmalarımızı sürdürdük. Ben herkese teşekkür ediyorum. Bir dönem daha aday adayı olmak adına aday adaylık başvurumu İlçe Başkanımız Nami Bostancı’ya takdim ediyorum, aday adayı olan arkadaşlarımıza da hayırlı olur inşallah. Önemli olan AK Partinin buradaki süreçte belediye başkanlığını ve hizmetin devam etmesini sağlamak adına bu teşkilata hepinizden katkı bekliyorum” dedi.

"Verdiği sözlerin eksiği yok, fazlası var"

Başkan Uslu’nun aday adaylık başvurusunun ardından söz alan AK Parti 23. Dönem Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci  “Bu aksam burada bu toplantıda bulunabildiğim için gerçekten çok mutluyum. İlçe başkanımız Nazmi Bostancı’ya, ilçe danışma meclisi toplantılarının birine katılmak istiyorum bunu nasıl ayarlayabiliriz diye sordum. Çünkü bu toplantı ayın herhangi bir günüde yapılabilirdi ve ben birkaç toplantı için Türkiye’ye geleceğimi söyleyince Nazmi Bostancı sağ olsun bu toplantıyı bayramdan sonrasına ve benimde katılabileceğim bir güne planladı. İbrahim Uslu ile konuştuğumuz zaman eğer mümkünse bu adaylık başvurusunu biraz geciktirirsen, bende orada olmak istiyorum ben de onun bir parçası olmak istiyorum dedim. İbrahim Uslu’da danışma meclisi toplantısında aday adaylık başvurusunu yapmak üzere erteledi. Aslında bu aksam, birincisi teşkilatımla birlikte olmaktan ve teşkilatımla konuşma fırsatı elde etmekten, ikincisi ise İbrahim Uslu ile böyle bir günde onunla birlikte olmaktan gerçekten mutluyum. Bana burada söz hakkı verdiği için ilçe başkanıma ve divana teşekkür ediyorum. Teşkilatın birinci işi seçim kazanmaktır. Sakarya’nın her ilçesinde alabileceğimiz en yüksek oyu almak için herkes üzerine düşenin tamamını yapabileceğinin en iyisiyle yapmak zorunda.  Doğru bir iş yapıyoruz, hayırlı bir iş yapıyoruz ve çocuklarımıza bizden sonraki nesillerimize bizden öncekilerden aldığımızdan daha iyi bir ülke bırakmak için bu işi yapıyoruz. 1,5 gündür Sapanca’dayım her geldiğimde, geldiğim gün Sapanca’da ne yaptık, ne oldu, ne bitti, yapılan projeler ne durumda diye İbrahim Uslu ile dolaşıyoruz. Ben sadece bu ülkenin içinde dolaşmıyorum, dünyanın başka yerlerinde de dolaşıyorum. 5 yılda ne yapılabileceğiyle ilgili bir fikrim var. Bu şehirde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan İbrahim Uslu var, herkes şunu biliyor biz siyaseten çok yakın çalışmış insanlar değiliz, bir kardeşlik hukukumuz var bir dostluk hukukumuz var. 2009’da bunları yapacağız diye verdiğimiz sözlerin eksiği yok, fazlası var. Şunu söyleyeyim doğal gaz meselesinde bugünkü noktaya geleceğimizi düşünmüyordum. İlk dalgası geçtikten sonra ikinci dalgayı başlatmak o kadar kolay değildi. Bu dahil olmak üzere Allah’a çok şükür verdiğimiz sözler neyse bunların aşağı yukarı yüzde 95’ni yerine getirdik ve seçim tarihine kadar getiriyoruz. Hizmet etmek anlamında yapılacak şeylerin imkânlar el verdiği kadarıyla yapılabilecek şeylerden çok fazlası yapılmış. Yapılacak işler var mı tabi ki var, yapılacak işler olduğu için belediye başkan aday adaylarımız var. Teşkilatımın kadın kollarına, gençlik kollarına ve ana kademeye teşekkür ediyorum. Pazar günkü temayül yoklaması hayırlı olur inşallah. Bir kez da sizinle hasret giderebilme fırsatı bulduğum için Allah’a şükrediyor ilçe başkanıma ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ise “Tüzük gereği sayın başkanımız İbrahim Uslu aday adaylığı başvurusunu yaptı. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. AK Parti Sapanca teşkilatı olarak hep beraber Sapanca’ya yapılan hizmetleri gördük. Aynı zamanda teşkilat olarak birlik, beraberlik ve uyum içinde çalıştık. Sapanca halkının yüzünü güldürmeye, yarınlarını aydınlatmaya devam edeceğiz. Tekrar tebrik eder hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası Başkan Uslu partililerden gelen tebrikleri kabul etti.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]