Başkan Uslu, çarşı merkezinde yapılan çalışmaları inceledi

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede başlattığı meydan projesi ve çarşı içi yenileme çalışmalarını inceledi.

Sapanca Belediyesi’nin projelendirdiği ve yapımını Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin üstlendiği Sapanca Meydanı projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sapanca Belediyesi’ne bağlı ekipler çarşı içindeki cadde ve sokaklardaki parkelerin sökümü ve meydan projesi için kamulaştırılan binaların yıkımının büyük bir bölümünü tamamladı. 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uslu ilçenin yeni bir meydana kavuşarak ve Sapanca merkezinin rahat bir nefes alacağını belirtti. Uslu “Kent Meydanı kapsamında kalan 12 adet dükkanı yaklaşık 800 bin TL bedelle kamulaştırarak yıkımı gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra Kent Meydanı\'na bağlı cadde ve sokaklardaki eski parkeleri söktük. Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler ise bu cadde ve sokakları andezit ve granit taşlarla ördü.

Kent Meydanı yapımı ise kısa sürede tamamlanacak. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na Sapanca’ya yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]