Başkan Uncuoğlu'ndan 1.Olağanüstü kurultay değerlendirmesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe başkanları ve il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, 1. Olağanüstü Kurultay sürecini değerlendirdi.

Uncuoğlu, “Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Partimiz 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapacaktır. Partimiz, bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos’ta açıkladığı gibi, kongrede Genel Başkan Adayımız Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’dur. Olağanüstü Kongremizde, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. 27 Ağustos’ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır” diye konuştu.

AK Parti’nin milletin umudu olarak hizmet yoluna çıktığını da açıklamalarına ekleyen İl Başkanı Uncuoğlu, “Biz, milletimizin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının yapılamaz dediği birçok icraatı gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çehresini değiştirdik. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yeni bir kalkınma hamlesi başlattık. Üretim arttı, ihracatta rekorlar kırıldı. Yıllardır bitirilemeyen projeler bitirildi. Türkiye ilklerle tanıştı. Siyaseti güçlendirdik, siyasete itibar kazandırdık. İnsan hakları ve özgürlükleri genişlettik. Üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçtik. Çözüm süreciyle kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi perçinledik. Güven ve istikrar ortamını koruduk” şeklinde konuştu.

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını temenni eden Recep Uncuoğlu, “27 Ağustos’taki kongremiz, Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşamayı başlatacaktır. Türkiye bu dönemde daha yüksek irtifalara, daha büyük hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma yolunda daha büyük bir azimle yükselecektir. Seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

1. Olağanüstü Kongre çalışmalarını da değerlendirerek konuşmasını sonlandıran Uncuoğlu: “27 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da, Ankara Arena’da Olağanüstü Kongremiz gerçekleşecek. Kongremize Sakarya İl Teşkilatı olarak 20’yi aşkın otobüsle katılmayı hedefliyoruz. İlçe teşkilatlarımızın da bu yönde organizasyonları olacak. İnşallah yoğun bir katılım sağlayacağız.”

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]