Başkan Uncuoğlu, "20 Mart, tarihi miting olacak"

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, 20 Mart Perşembe, saat 13.00’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek miting ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Uncuoğlu, “Gün, ülkemize, milletimize, demokrasiye sahip çıkma günüdür.  Milli irade için hep birlikte Kent Meydanı’nda olacağız. 20 Mart Mitingi Sakarya’mız için inşallah tarihi bir miting olacak” dedi.

Uncuoğlu açıkladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 20 Mart Perşembe günü Sakarya’da olacak. 20 Mart Mitingi ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, son zamanlarda gerçekleşen, ülkenin geleceğini tehdit altına alan oyunları bozmak için tüm vatandaşları Kent Meydanı’ndaki büyük buluşmaya davet etti. Başkan Uncuoğlu, “Ülkemize, geleceğimize dönük kurulan tüm çirkin oyunların farkındayız. Gün, ülkemize, milletimize, demokrasiye sahip çıkma günüdür. Kurulan tüm kumpasları dağıtmak için, bu süreçte Sayın Başbakanımızın yanında olduğumuzu göstermek için 20 Mart’ta Kent Meydanı’nda olacağız” diye konuştu.

Demokrasi Bayramı


20 Mart Sakarya Mitingi’nin demokrasi bayramı olacağının altını çizen Uncuoğlu, “Türkiye’yi karanlık oyunların içine sürüklemek isteyenlere Sakaryalı hemşerilerimiz her zaman karşı durmuştur. Sayın Başbakanımızın şehrimizde ifade ettiği gibi Sakarya’mız hamdolsun, hep diri ve hep canlı olmuştur. 20 Mart’ta da inşallah öyle olacak. 20 Mart Sakarya Mitingi, demokrasi bayramı olacak. Tüm ilçelerden meydana otobüsler kaldırılacak. 30 Mart seçimleri öncesi Sayın Başbakanımıza en güçlü desteği yine Sakarya’mız verecek. Biz milletimize güveniyoruz, inanıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 20 Mart Perşembe saat 13.00’da Kent Meydanı’nda bir olmaya, beraber olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]