Başkan Turan, Hizmetlerini Anlattı

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Pamukova Belediye Başkan Adayı Hikmet Ferudun Turan, vatandaşların lafa değil hizmetlere bakması gerektiğini söyledi.

Pamukova Belediye Başkan Adayı Hikmet Ferudun Turan, belediyenin hizmetleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Seçime günler kaldığını ifade eden Turan, "Buradan bir kez daha söylüyorum. Değerli seçmelerimiz ve hemşehrilerimiz laflara değil hizmetlere baksınlar. 5 yıldır ortalıkta olmayanlar şimdi projemiz var diye ortaya çıktılar. Bizim Pamukova'ya yaptığımız hizmetler 40 yılı katlar. Laf üretmedik çalıştık" dedi. Turan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Eski ile yeni hizmetleri karşılaştırmaya sayfalar yetmez. Birkaç örnek vereyim. Bizden önce 10 yılda 2 km kanalizasyon yapılmış. Biz 5 yılda 40 km yaptık. Yine bizden önce 10 yılda 96 bin metrekare kilitli parke döşenmiş. Biz 5 yılda 560 bin metrekare döşedik. Pamukova tarihinde ilk kez beton santralı kurduk. O kadar çok talep oldu ki, 7 ay içinde 2. beton santralını kurduk. Sanayi esnafımıza küçük sanayi sitesini yaptık. İlçe içinde imar yollarını açtık ve asfaltladık.18 uygulamasını başarıyla tamamladık. 3 bin 500 tapu dağıttık. Yine Pamukova tarihinde ilk kez toplu konut yapımını başlattık. İlk 20 konut kısa zamanda teslim edildi. 42 konutun yapımı sürüyor. Bunlar karşılaştırmalı bazı örnekler."
Eğitime Büyük Destek Verdik

Bio-gaz tesislerini hayata geçirdiklerini ifade eden Turan, "Göreve geldiğimiz andan itibaren Pamukova eğitimine büyük destek verdik. İlk 3 yılımızda meslek yüksek okulumuzu yeni binasına kavuşturduk. Fatmahanım, Cumhuriyet ve Elbirlik ilköğretim okullarını yaptık. Yarım kalmış Gökgöz Şehit Peyami İlköğretim Okulu'nu tamamladık. Deprem hasarlı İmam Hatip Lisemizi onardık güçlendirdik. Pamukova eğitimine 115 yeni derslik kazandırdık. Sınıf mevcutlarını 65'lerden 24'lere inmesine katkı sağladık. Türkiye'de ilk olarak katı atık geri dönüşüm bio-gaz tesislerinin yapımına başladık. Yıl sonuna kadar bu tesisimizi işletmeye alacağız" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]