Başkan Toçoğlu'ndan zafer sonrası balkon konuşması

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre kazanan AK Parti adayı Zeki Toçoğlu, "Geride bıraktığımız 5 yılda nasıl özverili ve gayretle çalışmalarımızı sürdürdüysek, AK Parti\'li belediyeler olarak tüm Sakarya\'ya yine aynı aşk ve heyecanla hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Toçoğlu, partisinin il başkanlığı önünde düzenlenen mitingde seçim sonuçlarının Sakarya için hayırlı olmasını temenni etti.  Aynı inanç ve hassasiyetle yola devam edeceklerini vurgulayan Toçoğlu, "Halkımızın emanetine sahip çıkacak, bize olan güveni asla boşa çıkartmayacağız" diye konuştu.

Toçoğlu, AK Parti\'nin sıradan bir siyasi parti olmadığına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"AK Parti\'de siyaset yapmak, başka partilerde siyaset yapmaya benzemez. Bizim, büyük ideallerimiz, yeryüzüne söyleyeceğimiz sözümüz var. Bizim, Sakarya\'ya sözümüz var. Bugün Sakarya istikrar kazanmış, devletine ve milli iradeye sahip çıkmıştır. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin bedduaları değil, Anadolu\'nun saf ve temiz çocuklarının duaları kabul görmüştür.

Sakarya, her daim huzurun, barışın, demokrasinin kalesi olmuştur, bundan sonra da bu önemli vasfını sürdürmeye devam edecektir. Geride bıraktığımız 5 yılda nasıl özverili ve gayretle çalışmalarımızı sürdürdüysek, AK Parti\'li belediyeler olarak tüm Sakarya\'ya yine aynı aşk ve heyecanla hizmetlerimizi sürdüreceğiz."

"Biz, sadece bize oy verenlerin belediye başkanı olmadık" diyen Toçoğlu, insanlar arasında ayrım gözetmeden hizmet eden medeniyet tasavvuruna sahip olduklarını vurguladı.

Toçoğlu, Sakarya\'ya hizmet etmenin şeref olduğunu kaydederek, bu şerefi kendilerine layık gören herkese teşekkür etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]