Başkan Toçoğlu'ndan yönetime destek mesajı

Sandıklıspor maçı hazırlıklarına Rüstemler Tesisleri’nde devam eden Sakaryaspor’un akşam idmanını ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor daha da iyi olacak. Mücadelemiz asla bitmiş değildir. Takımımıza zarar verecek, bizi şampiyonluk hedefinden uzaklaştıracak hiçbir gelişmeye prim veremeyiz. Sakaryaspor’a gönül verenler olarak, takımımızın daha iyiye ulaşması için mücadele vermeliyiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sandıklıspor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Sakaryaspor’un akşam idmanını ziyaret etti. Rüstemler Tesisleri’nde Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve yöneticiler ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, daha sonra takımın son durumu ile ilgili Teknik Direktör Osman Özdemir’den bilgi aldı. Kritik mücadelede yeşil siyahlı ekibe başarılar dileyen Başkan Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un son haftalardaki puan kayıpları ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

"Yönetimin arkasındayız"


Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor’un hangi koşullardan bugünlere geldiğini iyi anlamak durumundayız. Önümüzde daha zorlu maçlar var. Daha da iyi olacağız. Mücadelemiz asla bitmiş değildir. Takımımıza zarar verecek, bizi şampiyonluk hedefinden uzaklaştıracak hiçbir gelişmeye prim veremeyiz. Sakaryaspor’a gönül verenler olarak, takımımızın daha iyiye ulaşması için mücadele vermeliyiz. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren bir takımdan bahsediyoruz. Tecrübesi tartışılmaz Osman Hocamız ve yönetimin arkasındayız” diye konuştu.

"Havayı korumak durumundayız"

Sakaryaspor’un iyiliği için birlik ve beraberlik havasını korumak gerektiğinin de altını çizen Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor için gerekli tüm temasları yönetim, teknik heyet ve taraftarımızla gerçekleştiriyoruz. Şunu bir kez daha ifade edelim; Sakaryaspor bu şehrin en önemli marka değerlerinden biri. Sakaryaspor bu şehrin takımı. Basın, yönetim, teknik heyet, futbolcularımız ve taraftarımız elbirliğiyle Sakaryaspor’a destek sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"Sorumluluk herkesin"


Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryaspor için ne gerekiyorsa yapılacağını da açıklamalarına ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Altyapı sorumluluğunu tamamen aldığımız Sakaryaspor’a Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri’ni kazandırıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde tesislerdeki çalışmalarımız tamamıyla sona erecek. Ayrıca yeni statta da çalışmalarımızı 2016 yılı başında tamamlayacağız. Tesisleşme ve sportif başarılar anlamında güzel bir hava yakaladık. Bu havanın korunması en büyük temennimizdir. Birlikteliğimizi muhafaza etmek adına tüm Sakaryaspor sevdalılarına sorumluluk düşüyor. İnşallah Sakaryasporumuzu daha iyi günlere beraberce taşıyacağız” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]