Başkan Toçoğlu'ndan muhtarlara, "SEMOS" müjdesi

Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz dönemde Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Muhtarlık Otomasyon Sistemi’ni hayata geçirdik. İnşallah yeni dönemde de nüfus müdürlüğü ve belediyemiz ile entegre bir şekilde çalışan bu sistemi, Büyükşehir sınırları dahilindeki tüm muhtarlarımıza bilgisayarları ile birlikte teslim edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve dernek üyelerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda misafir etti. Yerel seçimler sonrası yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Toçoğlu’na yeni dönemin hayırlı olmasını temenni eden Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdem, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından muhtarlarımızın kullanımına sunulan SEMOS Programı Türkiye’de ilklerin öncüsü bir programdır. Bu hizmetle muhtarlarımız birçok kolaylığa kavuşmuştur. Muhtarlık Otomasyon Sistemi’nin yanı sıra, Sakarya Muhtarlar Derneğine tahsis edilen bina için de Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

"Muhtarlarımız önemli paydaşlarımızdandır"

Sakarya Muhtarlar Derneği’nin çok önemli bir paydaş olduğunun altını çizerek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından olan değerli muhtar kardeşlerimizle geçtiğimiz dönemlerde güzel çalışmalara imza attık. Mahalle ve köylerimizde önemli hizmetleri hayata geçirdik, çok güzel neticeler aldık. Muhtarlarımız, yaşadıkları bölgelerin sıkıntılarını bilen, eksikliklerini biz yerel yönetimlere aktaran çok önemli bir misyonu yerine getiriyorlar. Çözüm önerilerinin belirlenmesi, gerekli adımların atılmasında muhtarlarımız birlikte çalıştığımız önemli paydaşlarımızdandır” diye konuştu.

"Tüm şehre entegre bir sistem kuracağız"

Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz dönemde Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Muhtarlık Otomasyon Sistemi’ni hayata geçirdik. İnşallah yeni dönemde de nüfus müdürlüğü ve belediyemiz ile entegre bir şekilde çalışan bu sistemi, Büyükşehir sınırları dahilindeki tüm muhtarlarımıza bilgisayarları ile birlikte teslim edeceğiz. Biz her zaman muhtarlarımızın taleplerinin bizim de talebimiz olduğunu bildik. Bu doğrultuda önemli hizmetleri hayata geçirdik. Bu birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]