Başkan Toçoğlu'ndan inceleme gezisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul ile Sakarya 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Adapazarı illçesinde bululan Sakarya 1’inci Organize Sanayi bölgesinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, 1’inci Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Çubuk ve SATSO yönetim kurulu üyeleri ile incelemelerde bulundu. Gerçekleştirilen inceleme gezisi kapsamında Toyota Boshoku Fabrikası’nı ziyaret eden heyete, Toyota Boshoku Yönetim Grubu Genel Müdürü Hakan Konak, üretim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra fabrika çalışanlarının dinlenme tesisini ziyaret eden Başkan Zeki Toçoğlu, fabrika çalışanları ile bir araya gelerek, kolaylıklar diledi.

İnceleme gezisinin devamında Neutec İlaç Sanayi Ticaret A.Ş. Dinlenme Tesislerini de ziyaret eden heyet, fabrika yöneticileri ve çalışanları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretler ile fabrika yönetici ve çalışanları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, çalışanlara başarılar diledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]