Başkan Toçoğlu'ndan iki sektöre müjdeli haber

TIR-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi’nin açılmasının ardından, şehir içerisinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerileri ve inşaat malzemeleri satış yerlerinin daha iyi şartlarda hizmet etmesi adına yeni çalışmaların başlatılacağını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Esnafımızla birlikte hareket ederek, hızla gelişen Sakarya’mızın geleceğini planlamaya devam ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler D-650 karayolu üzerinde bulunan ve bölgede sıkışıklıklara sebep olan TIR garajının kaldırılarak, 1.OSB’nin karşısında modern TIR - Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi’ni hizmete aldı. Nakliyeci esnafının daha modern şartlarda hizmet etmesine olanak sağlayacak tesisin açılışının ardından bu yönde çalışmaların devam edeceğini sosyal medya üzerinden duyuran Başkan Zeki Toçoğlu şu ifadeleri kullandı: “Hızla gelişen şehrimize yakışan bir planlamayla daha derli toplu bir Sakarya için çalışıyoruz.”

İkinci el oto galeri

“İkinci el oto galerileriyle ilgili olarak da bir çalışma yapıyoruz. Bu konuda da esnafımızla birlikte hareket edip gereken adımları atacağız. Bu tarz yapıların artık şehir merkezinde değil, daha uygun yerlerde hizmet vermesi daha doğru. Bu konuda çalışıyoruz. İnşaat malzemeleri satış yerlerinin de daha iyi şartlarda, daha kaliteli hizmet sunması için çalışma yapıyoruz. Bu konuda SATSO ve ilgili esnafımızla yürüttüğümüz çalışmalar çok iyi gidiyor. İnşallah bu konuda da güzel bir eser ortaya çıkacak.”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]