Başkan Toçoğlu'ndan esnaflara birliktelik mesajı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Esnaf ve Sanatkarlar Odası 7.’ci Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Sapanca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’na katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren esnaf temsilcilerimizle, birlik başkanlarımızla birlikte hareket edip, önemli projelere imza attık. Bu vesileyle yapılan Genel Kurul sonrasında göreve gelecek yönetime başarılar diliyor, tüm esnaf temsilcilerimizin arkasında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Birliktelik mesajı

Sapanca Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Sapanca Belediyesi Başkanı İbrahim Uslu, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, SESOB Başkanı Hasan Alişan, STK temsilcileri ile çok sayıda esnaf katıldı. Genel Kurul’da görüşülen 20 maddelik gündemin dilek ve temenniler kısmında söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gerçekleştirilen kongrenin hayırlı sonuçlar getirmesini temenni etti. Başkan Toçoğlu, “Genel Kurullara, esnaf kardeşlerimize yardımcı olabileceğimiz hususlar varsa, bu konuda görüşler alıp, bu yönde çalışmaları gerçekleştirmek için katılıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren esnaf temsilcilerimizle, birlik başkanlarımızla birlikte hareket edip, önemli projelere imza attık. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz. Bu vesileyle yapılan Genel Kurul sonrasında göreve gelecek yönetime başarılar diliyor, tüm esnaf temsilcilerimizin arkasında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]