Başkan Toçoğlu; "Yeni Türkiye'yi birlikte inşa ediyoruz"

AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları, Kent Konseyi Gençlik Meclisi, SAÜ Kulüpleri ve Memur-Sen Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “Biz, memleketimize sevdalıyız. Gençlerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeni Türkiye’yi inşa ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen program ile gençlerle bir araya geldi. Arya Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları, Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Sakarya Üniversitesi Kulüpleri ve Memur-Sen Gençlik Kolları üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, “Mazlumların sesi olmuş, her konuda örnek alabileceğimiz, dünya lideri bir Başbakanımız var. Gelecek bizim, gençlerin. İnşallah 30 Mart’ta geleceğimi inşa eden AK Parti’ye sahip çıktığımızı bir kez daha göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

"
AK Parti bir fikir hareketidir, misyondur"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “AK Parti bir fikir hareketidir, misyondur. Bir günde, bir ayda oluşturulmuş bir parti değiliz. AK Parti geçmiş birikimler ve çalışmaların sonucudur. Biz, memleketimize sevdalıyız. Gençlerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa ediyoruz. Halka hizmet etmenin en kısa yoludur siyaset. Siyasetin mecranda akması için gayretimizi ve çabamızı sürdürmeliyiz. Ülkesini seven, değerlerine sahip çıkan gençliğimiz inşallah Başbakanımıza destek olmaya devam edecek. Bu anlamda tüm gençlerimizin çabası takdire değerdir” şeklinde konuştu.

"
Gençlerimizin düşüncelerine önem veriyoruz"

Gençlerin düşüncelerine verilen önemi de dile getiren Başkan Toçoğlu, “Gençlerimizin düşüncelerine önem veriyoruz. STK’larımızın gençlik kolları ve meclisi oluşturmalarını önemsiyoruz. Şehrimiz hızlı bir şekilde gelişimini sürdürüyor. Gelecek nesillere daha yaşanabilir Sakarya bırakma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimizin vakitlerini değerlendirebilecekleri mekanlar oluşturduk, inşallah önümüzdeki dönemde de bu mekanlara yenilerini ekleyeceğiz. Hepinize programımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum, Allah bahtınızı açık etsin” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]