Başkan Toçoğlu, "Yeni bir Sakarya inşa ediyoruz"

AK Parti Kaynarca İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya gelen ve Kaynarcalı vatandaşlarla buluşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeni bir Sakarya inşa ediyoruz. İnşallah bu inşa seçimlerde milletimizin bize vereceği güçlü destek ile devam edecek” dedi.

Başkan Toçoğlu, AK Parti Kaynarca İlçe Kadın Kolları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Kaynarca Belediyesi Başkan Adayı Zeynur Özel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli, AK Parti Kaynarca İlçe Kadın Kolları Hatice Mermer ve çok sayıda partili katıldı.

"30 Mart ve sonrası"

Toplantıda ilk söz alan AK Parti Kaynarca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Mermer, “AK Parti Kadın Kolları olarak her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte kadın dayanışmasıyla inşallah Büyükşehirde ve Kaynarca’mızda en yüksek oyu alacağız” diye konuştu. AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli ise, “Önümüzdeki süreçte teşkilatımız her birimleriyle durmadan çalışacak, 30 Mart ve sonrasında bu bayrağı yeniden bizler taşıyacağız” dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu bu seçimlerde Kaynarca’nın sandıkları sallayacağını söyleyerek, “Bizler anayız, kadınız. Biz, her zaman inandıklarımızı korur ve kollarız. Şimdi bu süreçte sahip çıkmamız gereken bir Başbakanımız var. Milli iradeye sahip çıkılması gereken bu günlerde biz hanımlar sandıklara da sahip çıkacağız ve ben inanıyorum bu seçimde Kaynarca sandıkları sallayacak” dedi.

"En yüksek oyu alacağız"

AK Parti Kaynarca Belediye Başkan Adayı Zeynur Özel ise, 30 Mart yerel seçimlerinde, en yüksek oyu alacaklarını belirterek, “Kaynarca’da inşallah gelecek dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte çok güzel projelere imza atacağız. Ailenin temeli olan kadınlarımız, analarımız, bacılarımız bizler için çok önemlidir. Ülkemize nice güzel evlatlar yetiştiren kadınlarımıza her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. Geçtiğimiz dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu bizlere her zaman destek verdi. 40 kilometreden Kaynarcamıza su getirdi. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinde, ilçemize yakışır, şehrimize yakışır en yüksek oyu alacağız” şeklinde konuştu.

"Yeni bir Sakarya"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni bir Sakarya inşa ettiklerini söyleyerek, “Şehrimizin dört bir yanında hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz ortada. İlçe belediyelerimizle ortak projeler üreterek şehrimizi geleceğe hazırladık. Yeni bir Sakarya inşa ediyoruz. İnşallah bu inşa seçimlerde milletimizin bize vereceği güçlü destek ile devam edecek. Yeni dönemde yatırımlarımız artarak devam edecek. Kaynarca’da daha güzel hizmetler hayata geçirilecek. Kaynarca Belediye Başkan Adayımız Sayın Zeynur Özel’in arkasındayız. Bu dönemde Kaynarcamıza inşallah doğalgazı getireceğiz. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde alabileceğimiz en yüksek oyu alıp, Başbakanımıza Sakarya’dan, Kaynarca’dan ve tüm ilçelerimizden güçlü bir destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]