Başkan Toçoğlu, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Akyazı Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, il genel ve belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri ile teşkilat mensupları katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Nail Kahveci, yaptığı açılış konuşmasında AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı’nın sandık çalışmalarını tamamladığını belirterek, “Başarıya ulaşmak adına gün sayan bir kadroya sahibiz. Akyazı İlçe Teşkilatı olarak, 2014 yılı Mart ayında yapılacak seçimlere hazırız” diye konuştu.

Hayata geçirilen yatırımlar


Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde hayata geçirilen yatırımlara değinerek, “Büyükşehir Belediyesi’nde 4,5 yılı aşkın süredir beraberiz. Bu dönem içerisinde hem Büyükşehir hem de ilçe belediyeleri olarak önemli hizmetlere imza attık. Akyazı’da da önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Allah nasip ederse, bundan sonraki dönemde de, milletimizin bize verdiği güç ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz, yatırımlarımızı hayata geçirirken bütün coğrafyayı göz önüne alıyoruz. 2014 yılında il geneli Büyükşehir sınırlarına dahil olacağı için, şu anda Büyükşehir’e dahil olmayan bölgelere de hizmet götürüyoruz” şeklinde konuştu.

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"

Konuşmasının devamında birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Toçoğlu, “AK Partili belediyeler, muadillerine fark atarak çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman söylüyoruz, hizmet bizim işimiz. Belediyeciliği en iyi biz yaparız. Bizim bu anlamda bir geçmişimiz var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah, önümüzdeki dönemde de Akyazı ve tüm ilçelerimiz AK Parti farkıyla hizmetlerini sürdürecek. İl Genel Meclisi ile işbirliği yaparak çok önemli çalışmalara imza attık. Sadece bu yıl, Sakarya genelinde 190 bin ton asfalt attık. İl Özel İdaremiz ile 95 kilometre yolu programımıza aldık. Şu ana kadar yaklaşık 39 kilometresini bitirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

En yüksek oy


Konuşmasının son bölümünde yerel seçimlerde AK Parti’nin alabileceği en yüksek oyu alması gerektiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Allah’ın izniyle, birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece önümüzde hiçbir güç duramaz. Yerel seçimleri kazanmak yetmez. Önümüzdeki seçimleri alabileceğimiz en yüksek oyla kazanmalıyız. Kazanmalıyız ki Sayın Başbakanımıza, partimize güç verelim. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Partimize, milletimize beraberce hizmet etmeye çalışacağız. Önemli değerleri göz önüne alarak, büyük fotoğrafa bakarak, siyasetimizi bu yönde geliştirmeye çalışacağız. İnşallah yeni dönemde de beraberce çok güzel çalışmalara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu’nun ardından bir konuşma yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise, “Teşkilat mensupları, milletvekilleri ve diğer siyasi aktörler olarak görevlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. Aday adaylarımızın genel merkez tarafından verilen karara karşı “Boynumuz kıldan ince” diyebiliyor olmaları lazım. Çünkü biz sıradan bir parti değiliz. Biz, AK Partiyiz” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]