Başkan Toçoğlu Yağmur Suyu Çalışmalarını İnceledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ADASU'nun Maltepe'de gerçekleştirdiği yağmur suyu çalışmasını inceledi.

ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Toçoğlu, yağışlı havalarda ana cadde ve sokaklarda biriken yağmursularının yapılan çalışmalar sonrasında sorun olmaktan çıkacağını söyledi. Maltepe'de gerçekleştirilen çalışma ile yeni yağmursuyu hattının döşendiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Maltepe'nin yağmursuyu hattına ihtiyacı vardı. Çünkü yağmursuları bu bölgemizde sıkıntı meydana getiriyordu. Şimdi bu bölgemizde 1500 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı döşüyoruz. Artık bu bölgemizin sıkıntısı giderilmiş olacak” dedi. Başkan Toçoğlu, Maltepe'de; Öner Sokak'ta, Uludağ Sokak'ta, 19. Sokak'ta, 18. Sokak'ta, Mürsel Sokak'ta, 532. Sokak'ta yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Bütün hizmetleri yakından takip ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Sakaryalılara hizmetin en iyisini en kalitesini götürme gayreti içerindeyiz. Bütün birimlerimizle birlikte daha güzel bir Sakarya için çalışıyoruz. Belediyemiz sınırları içerisindeki bütün yerlerde nelerin yapılması gerektiğini biliyoruz. Yapılması gerekenlerin hepsini tespit ettik. İnşallah bütün sorunları teker teker çözeceğiz. Sakarya'nın yarınları bugünden çok daha güzel olacak” diye konuştu.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]