Başkan Toçoğlu Vergi Haftasını kutladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 24’üncü Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İl Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp ve Vergi Dairesi Müdürleri’ni misafir etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 24’üncü Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İl Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp ve Vergi Dairesi Müdürleri’ni ağırladı. Ziyarette konuşan Recep Alp, Başkan Zeki Toçoğlu’na Vergi Dairesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Alp, “Vergi Haftası’nı 1989 yılından beri kutlamaktayız. Vergi Haftası’nın amacı, verginin tüm toplum kesimlerine benimsetilmesini sağlamak ve vergi bilinci oluşturularak vatandaşlarımıza ödeme alışkanlığı kazandırmaktır. Sakarya’da vergi tahakkuku açısından sıkıntı yaşamıyoruz. Vergi tahsilâtını güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Bizleri güzel ağırladıkları için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 24’üncü Vergi Haftasını kutladı. Başkan Toçoğlu, “Ziyaretinizden ziyadesiyle memnun olduk. Önemli olan sizin de belirttiğiniz gibi vergi bilincini geliştirerek sadece tahakkukta değil tahsilâtta da mesafe almaktır. İnşallah hedeflediğiniz noktalara ulaşacaksınız. Allah kolaylıklar versin. Vergi Haftası hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]