Başkan Toçoğlu ve Kösemusul 13.meslek komitesinde

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve 13. Meslek Komitesi üyeleri ile bir araya geldi.

Düzenlenen istişare toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Sakarya için çalışan tüm STK’larımızla şehrimizin geleceğini planlıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odamızla yürüttüğümüz çalışmalar ile önemli projeler oluşturduk. İnşallah şehrimizin gelişimine katkı sağlayan bu birliktelik artarak devam edecek” diye konuştu.

İnşaat Malzemecileri Sanayi Bölgesi oluşturmak için çalışmaların devam ettiğini de açıklamalarına ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehir genelinde dağınık bir şekilde faaliyet gösteren esnafımızı bir araya getirecek, daha modern şartlarda hizmet sunmalarını sağlayacak yeni projeler hazırlıyoruz. Daha önce Nakliyeciler ile Süpürgeciler Sitelerini hizmete aldık. İnşaat Malzemeleri Satış Sitesi ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. İnşallah projemizi kısa süre içerisinde neticelendirip şehrimize ve esnafımıza katkı sağlayacak önemli bir çalışmayı hizmete almış olacağız” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]