Başkan Toçoğlu ve İnci, HGM'de bayanlarla bir araya geldi

Hendek Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali İnci ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Toçoğlu bayanlarla bir araya geldi.

Hendek Gençlik Merkezi’nde (HGM) gerçekleşen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali İnci, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeli, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, köy ve mahalle başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, “30 Mart Yerel Seçimlerde hep birlikte yoğun bir şekilde çalışalım. Sadece Büyükşehir değil, Hendek Belediye Başkanı değil, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın daha güçlü olması ve istikrarın devamı için yoğun gayret gösterelim” dedi.

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun da bir selamlama konuşması yaparak, “30 Mart Yerel Seçimlerinin daha fazla anlam taşıdığının farkındayız. Hendek AK Parti Kadın Kolları olarak partimizin en yüksek oy alması için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"
Kadınların gücüne ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz"

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ise, “Milli iradeye sahip çıkılmasının her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan bu günlerde sizlerle bir araya gelmek çok önemli. Kadınların gücüne ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Başbakanımız kadının eli siyasete değmeli, demişti. Hanımlar ülkeye istikamet verendir. Bizler kadın kolları olarak gece gündüz demeden teşkilata ve ekibe sahibiz. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci’ye teşekkür ediyoruz. Biz hanımlar beşik de sallarız, Dünyayı da” diye konuştu.

"
Verdiğimiz sözleri hep birlikte yerine getirdik"

Hendek Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali İnci ise, “Sakarya Büyükşehir belediye başkanımız ve 16 ilçe belediye başkanımız ile Türkiye’de en çok oyu alan il olacağız inşallah ve yine en çok oyu alan ilçe Hendek ilçesi olmasını istiyorum. Biz Hendek’i Başbakanımızın söylediği gibi, inci gibi yapacağız inşallah. Hep birlikte yaptığımız hizmetler ortadadır. Verdiğimiz sözleri hep birlikte yerine getirdik. Beş yıl önce Başbakanımız Hendek’e geldiğinde, gençlerimiz spor salonu istediler. Salonumuzu yaptık, bizler ne söz verdiysek fazlasıyla yaptık” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Toçoğlu da bir konuşma yaparak, “Hizmet bizim işimizdir. Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci de yaptığı hizmetlerden bahsetti. Gerçekten de eksik bir şey bırakmadı. Tabi ki hizmette sınır yoktur. Sizlerin bu güveni bu desteği ve bu sahip çıkmanız devam ettiği sürece bizler daha çok güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]