Başkan Toçoğlu ve Dişli, bir dizi program gerçekleştirdi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Adapazarı’nda bir dizi program gerçekleştirdi.

İlk olarak AK Parti İl Kadın Kolları ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli daha sonra Çark Caddesi esnafıyla düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Esnaftan gelen talepleri değerlendiren Başkan Toçoğlu, ardından TÜVASAŞ fabrikası üretim tesislerinde incelemelerde bulundu, işçiler ile bir araya geldi.

Gün içerisinde devam eden program kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli esnaf ve STK ziyareti gerçekleştirdi. Sakarya Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, esnafa hayırlı işler diledi. Programın devamında Demiryol-İş Sendikası, Mazlumder Sakarya Şubesi, YÖÇEYDER, TÜMSİAD, Memur- Sen, Harb-İş Sendikası ziyaretleri gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Dişli, ardından Yenigün Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılış törenine katıldı.

Başkan Ak; "
Teşkilatlarımız sizlere hizmet etmek için yarıştı"

Programda ilk söz alan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Sakarya, AK Parti’ye her zaman gereken desteği verdi, milli iradeye sahip çıktı. Bizler de bize duyduğunuz güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalıştık. Teşkilatlarımız sizlere hizmet etmek için yarıştı” diye konuştu. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise, “Yenigün Mahallesi’nde önemli hizmetleri hayata geçirdik. Bölgenin eskiyen yollarını yeniledik. Sosyal donatı alanları inşa ettik. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinde bizlere vereceğiniz destek ile mahallemizi daha güzel hizmetlerle buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu;

“Tüm ilçelerimizde ve Sakarya’mızda önemli yatırımları hayata geçirdik. Sizlerden alacağımız güven ve destek devam ettiği sürece inşallah daha iyi hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Her zaman söyledik, belediyecilik bizim işimiz. Kötü bir görüntü sergileyen Gar Meydanı’nı yeniden inşa ettik, vatandaşımızın hizmetine sunduk. Orhan Cami Meydanı ve Ağa Cami, Yeni Cami çevre düzenlemeleri ile daha güzel bir Sakarya var” dedi.

Başkan Toçoğlu; “İnşallah sizlerin desteği ile önümüzdeki dönem de hizmetlerimize devam edeceğiz. Yeni Cami’den başlayarak Erenler’e kadar Sakarya Caddesi’ni yenileyeceğiz. Yürüyüş yolları ve çevre düzenlemeleriyle Sakarya Caddesi daha güzel bir görünüme kavuşacak. Milletimizin teveccühü ile göreve geldik, enerji üreten bir şehir inşa ettik. Kültür ve Sanat merkezlerini hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Yeni sosyal tesisler, sosyal donatı alanları oluşturduk. Biz, şehrimizi geleceğini inşa ediyoruz. İnşallah bu inşa, 30 Mart’ta sizlerden alacağımız destek ile devam edecek” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli vatandaşları selamladı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]