Başkan Toçoğlu, TÜMSİAD'ın istişare toplantısına katıldı

TÜMSİAD üyeleri ile istişare toplantısında bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizi gelecek nesillere daha iyi nasıl bırakabiliriz hassasiyetinden bir an bile ödün vermedik. Daha yaşanabilir bir şehir oluşturma gayretindeyiz. Bu konuda da Sakarya, hükümetimiz ve yerel yönetimlerin yatırımlarıyla önemli bir aşama kat etti” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Arya Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik ve yönetim kurulu üyeleri ile Semerkand Vakfı Sakarya İl Başkanı Lütfü Yücel de katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan TÜMSİAD Başkanı Kesik, “TÜMSİAD bünyesinde, şehrimizde 250’yi aşkın iş adamımız var. Ahlak çerçevesinde erdemli insanların bir arada olduğu bir STK’yız” diye konuştu.

TÜMSİAD istişare toplantısı


Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Her işin başı güzel ahlaktır. TÜMSİAD’ın da bu ilkeyle yola çıkması ülkemiz için çok büyük bir kazanım. Bu yolda Allah size kolaylıklar versin. Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimiz boyunca şehrimizin gelişimi için çalıştık. STK’larımızla iyi ilişkiler kurma gayretinde olduk. TÜMSİAD’la önemli istişareler gerçekleştirdik ve bu toplantılardan önemli sonuçlar çıkardık, uyguladık. İnşallah önümüzdeki dönemde bu işbirliğini devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

"Daha yaşanabilir bir şehir"

Konuşmasının devamında, Sakarya’yı daha yaşanabilir şekilde gelecek nesillere ulaştırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Şehrimizi gelecek nesillere daha iyi nasıl bırakabiliriz hassasiyetinden bir an bile ödün vermedik. Daha yaşanabilir bir şehir oluşturma gayretindeyiz. Bu konuda da Sakarya, hükümetimiz ve yerel yönetimlerin yatırımlarıyla önemli bir aşama kat etti. Allah hayırlı işlerimizde bizlerin yardımcısı olsun. Önümüzdeki seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]