Başkan Toçoğlu; "Tükettiğimizi üretiyoruz"

Tığcılar Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana önemli hizmetleri hayata geçirdik. HES’le, ‘Tükettiğini üret’ dedik ve kullandığımız enerjinin yüzde 60’ını santralimiz vasıtasıyla üreteceğiz. Şehrimizin nefes aldığı yeni meydanları hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Atıl görüntüsüyle şehrimizin estetiğine yakışmayan binaları birer sanat merkezi haline getirdik. Güçlü desteğiniz devam ettiği sürece kaliteli hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu devam eden seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Şehrin tüm bölgelerinde vatandaşlara hitap eden, hayata geçirilen hizmetleri Sakaryalılarla paylaşan Başkan Toçoğlu, Tığcılar Mahallesinde meydanı dolduran kalabalığa yatırımlar hakkında bilgi verdi. Akyazı Belediyesi Başkanı Yaşar Yazıcı’nın da katıldığı mitingde ilk söz alan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak; “Büyükşehir Belediyemiz Akçay ve Ballıkaya Barajı Projeleri ile şehrimizin su geleceğini garanti altına almak için önemli hizmetleri hayata geçiriyor. Bir yandan yeni inşa edilen isale hatlarıyla şehrin her bölgesi birinci sınıf suya kavuşurken, altyapı ve üstyapıda hayata geçirilen hizmetlerde ak belediyecilik tüm şehirde hissediliyor” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Büyük bir yıkım geçirmiş şehrimizi Ak Parti belediyeciliği ile çok kısa sürede ayağa kaldırdık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana önemli hizmetleri hayata geçirdik. HES’le, ‘Tükettiğini üret’ dedik ve kullandığımız enerjinin yüzde 60’ını santralimiz vasıtasıyla üreteceğiz. Şehrimizin nefes aldığı yeni meydanları hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Atıl görüntüsüyle şehrimizin estetiğine yakışmayan binaları birer sanat merkezi haline getirdik. Akçay deresinin üzerinde yapılacak baraj projemizin ihalesini de yakın zamanda gerçekleştirdik. Projemiz ile yılda yaklaşık 40 milyon metreküp su biriktireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Toçoğlu; “İnşallah 30 Mart’ta sandıklarda Sayın Başbakanımıza Sakarya’dan çok güçlü bir destek vereceğiz. Milli iradenin ve istikrarın devamlılığı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Eğitim, sağlık, enerji ve diğer tüm alanlarda ülkemizin ve şehirlerimizin geldiği seviyeler hepinizin malumudur. Güçlü desteğiniz devam ettiği sürece kaliteli hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]