Başkan Toçoğlu; 'Teşkilatımız gücünü ortaya koyuyor'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Yürütme Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. 

Gerçekleştirilen ziyarette devam eden teşkilat çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Kılıç, “25. Dönem Milletvekilliği Temayül Yoklamasını, bir demokrasi şöleni içerisinde yüzde 95’lik üst düzey bir katılım ile gerçekleştirdik. Listeye girecek aday adaylarımız ile bir rehabilitasyon dönemi geçireceğiz. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve tüm teşkilat kademelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. 

Gerçekleştirilen temayül yoklamasında teşkilat üyelerinin yoğun katılımının önemine değinen Başkan Zeki Toçoğlu, “AK Parti teşkilat disiplininden ödün vermeyen bir anlayışla çalışmalarına devam ediyor. Hamdolsun Genel Seçim sürecini birlik ve beraberlik içerisinde sürdürüyoruz. Sadece milletvekili aday adayı sayımız Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile teşkilatımızın gücünü ortaya koyuyor. İnşallah hizmette olduğumuz süre boyunca bu algıyı muhafaza edecek, teşkilatımız ve belediyelerimizin itibarını daha da arttıracağız” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]