Başkan Toçoğlu, "Tek dayanağımız ve tek çaremiz sandıktır"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Sandıklara çok güçlü sahip çıkarak, AK Parti’ye çok güçlü bir destek vererek, tüm oyunları bozacağız" dedi.

Akyazı Pazarköy Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında konuşan Toçoğlu, 5 yılık dönemlerinde kentte ve Akyazı ilçesinde önemli hizmetler yaptıklarını anlattı.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’nın da önemli hizmetleri olduğunu aktaran Toçoğlu, bundan sonra da el ele vererek Akyazı\'ya daha fazla hizmet getirebilmek için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

"24 saat hizmet"

"Belediyecilik anlayışımızın temelinde, halkımıza 24 saat hizmet etmek yatmaktadır" diyen Toçoğlu, "Bu şiarı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmenin mutluluğuyla karşınıza çıkıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem Akyazı’da daha fazla çalışarak, daha fark edilir ve standardı yüksek hizmetleri hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

30 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade eden Toçoğlu, "Bu süreçte tek dayanağımız ve tek çaremiz sandıktır. Sandıklara çok güçlü sahip çıkarak, AK Parti’ye çok güçlü bir destek vererek, tüm oyunları bozacağız. Bize güvenmeye devam edin" ifadesini kullandı.

Toçoğlu, daha sonra Taşburun köyü ve Pazarköy seçim irtibat bürolarının açılışını gerçekleştirdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]