Başkan Toçoğlu taksicilerin sorunlarını dinledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve beraberindeki heyet 28 Mayıs’ta 10 günlük deneme seferlerine başlayan hafif raylı sistem Adaray gezisi sonrası İstasyon taksi Durağı esnafına ziyarette bulundu.

Toçoğlu’nun yanı sıra ziyarette AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de katıldı.

Adaray gezisi sonrası İstasyon Taksi durağını ziyaret eden Başkan Toçoğlu ve beraberindeki heyet esnafın sorunlarını dinledi.

Her zaman esnafın yanında olduklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Birlikte hareket ediyoruz, şehrimizin ve esnafımızın sorunlarını da yine birlikte çözeceğiz” dedi.

İstasyon Taksi Durak Başkanı Cevat Ör, “Adaray ile ilgili gezinin sonrasında bizim durağımıza ziyarette bulunup çayımızı içtiler. Vatandaşla iç içe olmaları çok onur verici. Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk. Durak başkanı olarak tüm çalışanlarımız ve kendi adıma çok memnun olduk, her zaman bekleriz. Başkanımıza teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık” dedi.

Toçoğlu sık sık esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye gayret ettiklerini belirterek, esnaf ile bir araya gelerek, sorunlar ve çözümleri hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını anlattı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]