Başkan Toçoğlu: "STK'lar şehrimizin dokusunu olusturuyor"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki ziyaret programı kapsamında Erzurum Ovacıklılar Derneği Başkan Yardımcısı Arif Akyol ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Konuşmasında, şehir kimliğinin oluşmasında STK’ların önemli bir yeri olduğunun altını çizen Başkan Toçoğlu, “Şehrimiz genelinde faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşlarımızla ilişkilerimizi sürdürüyoruz. STK’larımız, örf ve adetlerin yaşatılmasında önemli bir misyonu ellerinde tutuyor, aidiyetlerin oluşturulmasına önemli katkılar sağlıyor. STK’larımızın bizlerden beklediği ne varsa yapmaya hazırız. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Arif Akyol: "Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz"

Başkan Toçoğlu’na gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Erzurum Ovacıklılar Derneği Başkan Yardımcısı Arif Akyol ise, “Erzurum Ovacıklılar Derneği hizmet binamızın Erenler’de bulunması vesilesiyle bölgemizde ve şehrimizde hayata geçirilen yeni hizmetlerden dolayı Başkanımıza teşekkür etmek istedik. Tamamlanan modern Tır Parkı’nın yanı sıra Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim caddelerinde devam eden önemli çalışmalar ile şehrimize daha da değer kattı. Bu önemli hizmetlerinden dolayı Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]