Başkan Toçoğlu, SESKOB Olağan Genel Kurulu'nda konuştu

SESKOB Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Esnafımız ve birlik yöneticilerimizle şehrimiz için ortak akıl oluşturduk. İnşallah yeni dönemde bu birliktelik daha da güçlenecek. Hep birlikte Yeni Sakarya’yı inşa etmeye devam edeceğiz. Esnafımızla bir olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Doğu Marmara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Birlik seçimlerinin esnaf odasına ve Sakarya’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Toçoğlu, esnaf ve yöneticilerle yakalanan birlikteliğin şehre olumlu katkılar sağladığını belirtti. Yerel seçimleri de değerlendiren Toçoğlu, milletin istikrardan yana oy kullandığını sözlerine ekledi.

"İstikrar ve güven"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Önemli bir seçim sürecini geride bıraktık. Milletimiz bizlere güçlü bir destek verdi. Milletimiz istikrardan ve güvenden yana olduğunu bir kez daha gösterdi. Seçimlerin ardından şehrimiz için yeni bir dönem başladı. Esnaf odalarımız ve yöneticilerimizle önemli bir birliktelik yakaladık. Bu birliktelik şehrimizin gelişimine önemli katkılar sağladı. Sakarya için birçok hizmeti birlikte hayata geçirdik” diye konuştu.

"Birlikteliğimiz güçlenecek"


Yeni dönemde de esnaf odaları ile yakalanan birlikteliğin gelişerek devam etmesinden yana olduklarını belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Milletimiz için çıktığımız bu hizmet yolculuğunda esnaf odalarımızı da yanımızda görmek isteriz. Her zaman esnafımızın taleplerine duyarlı olduk. Birlik başkanlarımızın önerilerini değerlendirdik. Esnafımız ve birlik yöneticilerimizle şehrimiz için ortak akıl oluşturduk. İnşallah yeni dönemde bu birliktelik daha da güçlenecek. Hep birlikte Yeni Sakarya’yı inşa etmeye devam edeceğiz. Esnafımızla bir olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]