Başkan Toçoğlu, seçim çalışmalarına Serdivan'da devam etti

Serdivan’da gerçekleştirdiği programlar kapsamında AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, STK temsilcileri ve bölge esnafı ile bir araya gelen, köy ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Toçoğlu, “30 Mart’taki seçim sadece yerel seçim değildir. Türkiye’de ve Sakarya’da istikrarın sürmesi, hizmetlerin artarak devam etmesi açısından büyük önem arz ediyor. Bu seçim, aydınlık yarınlarımızın teminatı olacak bir seçimdir. Bu seçimde milli iradeye sahip çıkacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Serdivan Belediyesi önünden başlayan program kapsamında Çark Caddesi boyunca ziyaretler gerçekleştiren Başkan Toçoğlu ve beraberindeki heyet, esnaf ile bir araya gelerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Daha sonra AK Parti İl Kadın Kolları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Hanedan Tesisleri’nde düzenlenen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Programa yoğun katılım


Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, “Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi ‘Kadın mutluysa, toplum mutludur. Eğer kadın huzurluysa, devlet huzurludur. Şayet kadın umutluysa, toplum da bir o kadar umutludur. Serdivan kadınları olarak bizler geleceğe umutla bakıyoruz” ifadelerini kullandı. Programa yüksek katılımın olmasının mutluluk verici olduğunu belirterek konuşmasına başlayan AK Parti Serdivan ilçe Başkanı Osman Çelik ise, “Bu büyük ve coşkulu kalabalığı muhalefet partileri gelsinler ve görsünler. Serdivan’da seçim bitmiştir. Büyükşehir’de de seçim bitmiştir” diye konuştu.

"Milli iradeye sahip çıkacağız"


İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ise yaptığı konuşmada, “Milli iradeye sahip çıkmanın önemine bir kez daha yakından tanık olduğumuz bugünlerde Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi ‘Biz kadınlar siyasete elimizi süreceğiz.’ Çünkü kadın elinin değdiği her yer her zaman güzel olur. İnşallah 30 Mart’ta milli iradeye sahip çıkarak, Sakarya’da 17’de 17 yapacağız. Sakarya’mızın ve bizlerin ağabeyi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

"Bize güvenmeye devam edin"

Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar, “Serdivan’ımızın kalkınmasında, büyümesinde ve gelişmesinde gecesini gündüzüne katarak çalışan, fedakârlık yapan değerli hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. 5 yıl önce yola çıktığımızda bize güvenin, bize inanın ve sahip çıkın ki bu ülkedeki gelişim, değişim ve dönüşüm devam etsin demiştik.  Bugün, Allah’a sonsuz şükürler olsun verilmiş sözleri yerine getirmiş olmanın rahatlığıyla bir araya geliyoruz.  İnşallah sizlerin teveccühüyle Serdivan’da ki bu kalkınmayı devam ettirmek istiyoruz. Serdivan bugün bu kadar gelişmiş bir ilçe haline geldiyse bu değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın elimizden tutmasıyla mümkün olmuştur. Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

"En önemli seçime gidiyoruz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da ve Serdivan’da neler yaptığımızdan bahsetmek şöyle dursun önümüzdeki seçimlerin ne anlama geldiğini çok iyi anlamamız gerekiyor. Sayın Başbakanımızın da dediği gibi son zamanların en önemli seçimine doğru gidiyoruz. Bu seçimlere ülkemizin geleceğinin seçimi olarak bakmamız gerekiyor. Çok iyi biliyorsunuz ki 12 yıl önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye arasında dağlar kadar fark var. Eğitimde, sağlıkta, çevrede, ulaşımda ve diğer tüm alanlarda geldiğimiz seviye ortadadır” dedi.

"Tablo çok açık ve net"

Başkan Toçoğlu, “27 Aralık’ta Sakarya’da Başbakanımıza çok büyük moral verdik. Bu moral ve motivasyon ile yolumuza devam ediyoruz. 30 Mart’taki seçim sadece yerel seçim değildir. Türkiye’de ve Sakarya’da istikrarın sürmesi, hizmetlerin artarak devam etmesi açısından büyük önem arz ediyor. Bu seçim, aydınlık yarınlarımızın teminatı olacak bir seçimdir. Bu seçimde milli iradeye sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

Köy ziyaretleri devam ediyor


Programın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ile ASEM Mobilyacılar sitesini ziyaret etti. Yoğun bir şekilde devam eden programın sonunda Başkan Toçoğlu ve beraberindeki heyet Serdivan’da Aşağıdereköy ve Yukarıdereköy’de vatandaşlarla bir araya geldi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]