Başkan Toçoğlu Sapanca'da davette konuştu

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Sapanca’da düzenlenen programda STK temsilcileri, muhtarlar, AK Parti Mahalle Temsilcileri ile çok sayıda partili bir araya geldi.

Buluşmaya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve meclis üyeleri de katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Mahalli İdareler Yerel Seçimi’nde Sapanca’nın gösterdiği başarının tekrarlanacağını ve ilçeden Başbakan Erdoğan’a güçlü bir destek çıkacağını ifade etti. Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise, “İnşallah 10 Ağustos’ta Başbakanımıza sahip çıktığımızı, Sayın Başbakanımızın yanında olduğumuzu göstereceğiz. Nasıl yerel seçimlerde ev ev dolaşıp büyük bir başarı elde ettiysek, 10 Ağustos’a kadar da gece gündüz çalışacağız. İnşallah Cumhurbaşkanı Adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek vereceğiz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade ederek konuşmasına başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yerel seçimlerde milletimiz bizi görev başına getirdi. Bizler de bu göreve layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Önümüzde ülkemizin geleceğini için çok önemli bir seçim var. Milletimiz Cumhurbaşkanını kendi oylarıyla seçecek. İnşallah milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Recep Tayyip Erdoğan 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı seçilirse Türkiye’de istikrar kazanmış olacak. Yatırımlar hızlanacak. Türkiye’nin gücüne güç katmış olacağız. Türkiye, dünyada daha saygın bir konum elde edecek. Erdoğan 10 Ağustos’ta Cumhurun Reisi olursa, artık yeni Türkiye’nin önünde kimse duramaz” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “10 Ağustos’a çok az bir zaman kaldı. Milletimiz ilk defa kendi oylarıyla reisini, başkanını seçecek. Cumhurbaşkanlığı Seçimi, 12 yıllık AK Parti iktidarı ile bugüne kadar gerçekleşen büyük atılımları destekleyecek çok büyük bir adım olacak. Koalisyon hükümetlerinin son kale olarak gördüğü Cumhurbaşkanlığı makamı artık milletin olacak. Milletin çıkarlarını kararlılıkla gözeten, milletinden aldığı destekle Türkiye’nin ufuklarını, aydınlık yarınlarını hayal eden ve gösteren Sayın Başbakanımız Erdoğan, inşallah milletin oyuyla Çankaya köşkünde olacak” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, “Artık milletimiz, Cumhurbaşkanını kendi seçecek. İnşallah yerel seçimlerde gösterdiğimiz başarılar tekrarlanacak. İnşallah Türkiye, milletin adamına, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok büyük destek verecek. Her alanda dünyaya örnek olan reformlar gerçekleştiren, hedefleri olan yeni Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]