Başkan Toçoğlu, SAMEK eğitmenleri ile bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı kapsamında Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (SAMEK) eğitmenleri ile bir araya geldi.

Elmas Otel\'de gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu\'nun yanı sıra, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, SİMDER Başkanı Nafi Özdin ve Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin ile SAMEK eğitmenleri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu\'nun tüm eğitmenlerin Öğretmenler Günü\'nü tebrik ederek, çiçek takdim etmesi ile başlayan program, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin’in açılış konuşması ile devam etti. Bilgin, “SAMEK bu güne kadar toplam 30 bin vatandaşımıza eğitim vermiş, hedeflerini sürekli büyüterek geliştiren bir kurum haline gelmiştir. Bugün 16 merkezde el emeği göz nuru eserlerin satışının yapıldığı mağazasıyla Sakaryalı hemşerilerimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle bir hizmeti Sakarya\'ya kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu\'na teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

"SAMEK sadece bir kurs değildir"

Tüm eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “80 eğitimcisi ve 6 bine yaklaşan kursiyeri ile SAMEK, çalışmalarına aynı özveri ile devam ediyor. Önümüzdeki dönemde 6 ilçemizin daha Büyükşehir sınırları içerisine girmesiyle SAMEK, çok daha kapsayıcı bir misyon elde edecek. SAMEK sadece SAMEK değildir. SAMEK sadece bir kurs değildir. SAMEK aynı zamanda, halkımızın bir araya gelip kendini yenilediği, gelişimlerine katkı sağladığı bir merkezdir” diye konuştu.

SAMEK eğitmenlerinin önemli bir görevi yerine getirdiklerinin altını çizen Başkan Toçoğlu, “Eğitimcilerimiz, sadece bir meslek edindirme faaliyeti gerçekleştirmiyor. Aynı zamanda insanlarımızın rehabilite olmalarına yardımcı oluyor. Büyükşehir Belediyesi olarak SAMEK’in daha çok gelişmesi, imkanlarının daha çok arttırılması noktasında kararlı adımlar atmaya devam ediyoruz. Emekleriniz için tüm eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarınızı aynı istek ve kararlılıkla sürdürmenizi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]