Başkan Toçoğlu "Sakaryaspor'un her zaman yanındayız"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Topuk Yaylası’nda kamp yapan Sakaryaspor’un antrenmanını izledi.

Başkan Toçoğlu burada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryaspor’un her zaman yanındayız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Valisi Mustafa Büyük ile birlikte Sakaryaspor’un kamp yaptığı Düzce’nin Topuk Yaylası’na gitti. Vali Büyük ve Başkan Toçoğlu’nu tesislerde Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve Asbaşkanı Muzaffer Güneş karşıladı. Antremanı izlemek için daha önce tesislere gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte antremanı izleyen Başkan Zeki Toçoğlu, Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ile de görüştü.

Sakaryaspor’un her zaman yanında olacaklarının altını çizen Başkan Toçoğlu, “Yeni yönetimle birlikte güzel bir birlik ve beraberlik var. Bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sakaryaspor’a başarılar diliyoruz. İnşallah güzel başarılara imza atacaklar. Sakaryaspor Yönetimine destek veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryaspor’un her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ise kampa yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi. Aydın, “Şehrimiz için çok değerli ve önemli bir görevde olduğumuzun bilincindeyiz. Sakaryaspor’umuz için çalışıyoruz. Bizlere destek veren Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe başkanlarımız başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz. Sakaryaspor’un geleceği inşallah çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu.
Topuk Yaylası’nda bulunan heyet, antreman sonrası futbolcularla ilgilenerek onlarla sohbet etti ve başarılar diledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]