Başkan Toçoğlu, Sakaryaspor için umutlu konuştu

Başkan Toçoğlu, Ayvalıkgücü maçı hazırlıklarını Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde sürdüren Sakaryaspor kafilesini ziyaret etti.

Toçoğlu, “Galibiyetlerde ne kadar rehavete kapılmamamız gerekiyorsa, beraberlikler ve puan kayıplarında da yelkenleri indirmememiz gerekiyor. Ekibimiz galibiyet serisi yakalayacak” dedi. Toçoğlu ayrıca kısa süre önce annesini kaybeden Teknik Direktör Deniz Kolgu’ya taziyelerini iletti. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ligin 17. haftasında Ayvalıkgücü Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak Sakaryaspor kafilesi ile bir araya geldi. Zorlu maç için hazırlıklarını Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde sürdüren yeşil siyahlı ekibe başarı temennilerini ileten Başkan Toçoğlu, Teknik Direktör Önder Deniz Kolgu ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Kısa süre önce annesini kaybeden Kolgu’ya taziyelerini ileten Toçoğlu, takımın son durumu ile ilgili de istişarelerde bulundu.

"Lig Uzun Bir Maraton"

Ziyaretinin devamında Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve yöneticiler ile durum değerlendirmesinde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Son Denizli maçı öncesindeki 5 haftalık süreçte şanssız puan kayıpları yaşadık. İstediğimizi aldığımızı söyleyemeyiz. Ancak lig uzun bir maraton. Galibiyetlerde ne kadar rehavete kapılmamamız gerekiyorsa, beraberlikler ve puan kayıplarında da yelkenleri indirmememiz gerekiyor. Sakaryaspor büyük bir kulüp, köklü bir camia” diye konuştu.

"Ekibimizin Yanındayız"

Toçoğlu, “Futbolda yalnızca tek bir sonuç yok. Ancak ekibimiz her maça galibiyet parolası ile çıkıyor. Niyet bu. Ancak her zaman istenilen sahaya yansıtılamıyor olabilir. Bunu değerlendirecek olan teknik heyettir. Biz her zaman Sakaryasporumuzun yanındayız. Son Denizli maçında net bir galibiyet aldık. Galibiyetlerin sürmesi ve seri yakalanması en büyük arzumuz. Ancak her ne olursa olsun önemli olan Sakaryaspor’dur. Biz bu takıma destek vermeyi sürdüreceğiz. Herkesten beklentimiz de Sakaryaspora desteğini sürdürmesidir” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]