Başkan Toçoğlu: "Sakarya'mızı geleceğe hazırlıyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, devam eden seçim çalışmaları kapsamında Geyve’de bir dizi program gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilk olarak beraberinde Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık ile bölge muhtarları ile bir araya geldi, istişarelerde bulundu. Geyve Belediye Başkanı Kaya ile ilçedeki programını sürdüren Başkan Zeki Toçoğlu, Kapalı Çarşı, Dere ve Lise Sokak’ta vatandaş ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Toçoğlu, daha sonra AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Toçoğlu, Geyve programının devamında Eşme köyünde düzenlenen mitinge katıldı. Köy meydanında toplanan yüzlerce vatandaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı büyük bir coşku ile karşıladı. Programda ilk söz alan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Geyve’de hayata geçirdiğimiz projeler ortada. 41 Milyon TL’lik bir yatırım olan, Geyve ve Pamukova bağlantı yolunun açılışını Sayın Başbakanımız gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızı uygun koşullarda ev sahibi yapıyoruz. İlçemizde parke taşı fabrikası kurduk. Eşme girişindeki yolu 6 metreden 15 metreye çıkardık, vatandaşımızın hizmetine sunduk. İnşallah bize olan güveniniz sürecek ve sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu;

“Hizmet, AK Partili belediyelerin işidir. Millete hizmet etme konusunda AK Partili belediyelerin eline kimse su dökemez. Merkezi hükümetimizin büyük desteği, sizlerin bize olan güveni ile şehirlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Hamdolsun Sakarya’mızda önemli yatırımları gerçekleştirdik. Artık tükettiği enerjiyi üreten bir Sakarya var. Artık, Anadolu Kültür Başkenti olarak anılan bir Sakarya var. Şehrimizin her köşesine en kaliteli hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Önümüzdeki seçimlerin ardından yeni bir dönem başlayacak, tüm il sınırları Büyükşehir Belediyesi’ne dahil olacak. Kanalizasyon, ulaşım, su ve itfaiye hizmetleri Büyükşehir Belediyesi eliyle ilçelerimize ulaşacak. İnşallah, yeni dönemde sizlerin teveccühüyle Geyve’ye yeni bir meydan kazandıracağız. Daha güçlü AK Parti, daha güçlü bir Büyükşehir ve daha güçlü ilçelerimiz için inşallah 30 Mart’ta alabileceğimiz en yüksek oyu alacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli;

“Bizlerin yanında olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Şükürler olsun ki iktidarımız döneminde sağlıkta yaşanan sorunları çözdük. Ulaşım çağ atladı. Marmaray hizmete girdi, hızlı trenimiz kısa süre içerisinde seferlerine başlayacak. Biz, vatandaşımıza hizmet için varız. Milletimize söz verdik, Sakarya’da en yüksek oyu alacağız. Her dönem çeşitli oyunlarla karşılaştık. İnançlarımız açısından kazanımlarımız bazılarını ürkütüyor. Sizlerin desteği ile hizmet sevdamızın devam edeceğini biliyoruz, bundan hiç şüphemiz yok” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, meydanı dolduran vatandaşları selamladı. Başkan Toçoğlu’nun ziyaret programın devamında Doğantepe köyünde de miting gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, burada da vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]