Başkan Toçoğlu, "Sakarya, Türkiye'ye örnek bir şehir"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın çeşitli bölgelerinden katılımın gerçekleştiği programda Kafkas kökenli vatandaşlarla bir araya geldi.

Sakarya Kafkas Kültür Derneği Başkanı Orhan Sarı’nın da katıldığı istişare toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bu şehir hepimizin. Sakarya’mız barındırdığı farklı kültürlerle Türkiye’ye örnek olmuş bir şehir. Yerel yöneticiler olarak kardeşlik coğrafyamızın barındırdığı farklılıkları korumaya ve daha yaşanabilir şehirler oluşturmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarımıza her zaman gereken önemi ve desteği verdik. STK’larımızla önemli projeleri hayata geçirdik. İnşallah yeni dönemimizde Kültür Evi projemizi hayata geçireceğiz. Kafkas Kültür Derneğimizle bu konu ile ilgili istişarelerde bulunduk. Akyazı Akbalık Köyü için de bir çalışma hazırlayacağız. Şenliklere ev sahipliği yapan Akbalık Köyü’nün canlılığını daha da arttırma hedefiyle önemli bir projeyi hayata geçireceğiz. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]