Başkan Toçoğlu, "Sakarya tercih edilen bir şehir"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Hasan Alişan ile Dörtyol Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnafın sorunlarını dinleyen ve taleplerini tek tek not alan Başkan Toçoğlu, “Birlik Başkanımızla birlikte bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Dönem dönem böyle ani ziyaretlerimiz oluyor. Ev sahipliğiniz için ayrıca teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Sakarya’nın hızla geliştiğini de dile getiren Toçoğlu, “Hamdolsun şehrimiz hızla gelişiyor, eksiklerimizi tek tek gideriyoruz. Şehrimiz en çok göç alan şehirlerarasında yer alıyor. 2002 yılında Sakarya’nın nüfusu 750 binken bugün 902 binin üzerine çıkmış durumda. İnşallah projelerimizin tamamını hayata geçirdiğimiz zaman Sakarya ülkemizde imrenilen ve daha güzel bir şehir haline gelecek. Bu hizmetleri sizlerin sayesinde ve sizlerin desteğiyle hayata geçiriyoruz. Dualarınızı ve desteğinizi bizden esirgemeyin. Her zaman bir araya gelelim, konuşalım. Çözülemeyecek bir sorun yoktur" diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]