Başkan Toçoğlu: 'Sakarya istişareyle büyüyor'

SAÜ Vakfı İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Türkiye\'de kurumlar arası diyaloğun en geliştiği şehirlerin başında Sakarya gelmektedir. Allah\'a çok şükür her konuyu oturup gönül rahatlığıyla şehrimizdeki önemli aktörlerle istişare edebiliyoruz. Ben yaptım oldu anlayışı bizim belediyecilik anlayışımıza uygun değildir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Vakfı İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Müdür Yardımcısı Emel Çolak, sınıf öğretmenleri ve sınıf temsilcilerinin de hazır bulunduğu buluşmada Başkan Toçoğlu, 4. sınıf öğrencilerine yerel yönetimler hakkında bilgi verdi. Miniklerin sorularıyla renk kattığı ziyarette Başkan Toçoğlu bu soruları içtenlikle yanıtladı.

Öğrenciler sordu, Toçoğlu cevapladı

Ziyarette yer alan öğrencilerden Beyza Çetin’in şehirde yönetsel sorunlar var mı sorusu üzerine Başkan Toçoğlu, “Şehrimizde önemli bir birliktelik sağladık. Tüm yerel yönetimlerimizle, üniversitemizle, sivil toplum kuruluşlarımızla ortak projeler üretiyoruz. Tüm çalışmalarımızda şehrimizdeki her kesimin fikrini alıyoruz. Hep birlikte şehrimiz için çalışıyoruz. Sakarya\'da bu açıdan çok önemli düzeyde bir uyum tesis edilmiştir. Türkiye\'de kurumlar arası diyaloğun en geliştiği şehirlerin başında Sakarya gelmektedir. Allah\'a çok şükür her konuyu oturup gönül rahatlığıyla şehrimizdeki önemli aktörlerle istişare edebiliyoruz. Örneğin bir projeyi hayata geçirmeden önce o çalışmanın paydaşı olan kuruluşlarla bir araya geliyor, detaylar üzerine birlikte çalışıyoruz. Ben yaptım oldu anlayışı bizim belediyecilik anlayışımıza uygun değildir” ifadelerini kullandı. Öğrencilerin sorularıyla devam eden ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]