Başkan Toçoğlu, "Sakarya için daha çok çalışmalıyız"

Büyükşehir Belediye Bakanı Zeki Toçoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

Şehrin önemli bir gelişim gösterdiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Artık hepimize daha fazla görev düşüyor. Bir yandan şehrimizi geleceğe hazırlarken bir yandan da sanayicilerimizin şehrimizin kalkınmasına katkı sağlamalarını istiyoruz. Şehrimize daha fazla katkı sağlamanın derdinde olmalıyız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı. SATSO Meclis Toplantı Salonu’nda iş adamlarıyla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, “Seçimlerin ardından çalışmalarımıza hemen başladık. Bizler şehrimizin tüm kesimlerine hizmet etmek zorundayız. Şehrimize daha da değer katacak, şehrimizi bugün geldiği noktadan daha da ileriye taşıyacak hizmetleri hayata geçirmeye gayret göstereceğiz. Yerel seçimlerde milletimizin gösterdiği teveccühe layık olmak daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Uyum ve birliktelik


Şehre değer katacak hizmetleri hayata geçirmek için paydaş kurumlarla sağlam bir birliktelik yakaladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun ki yerel yöneticilerimizle, STK temsilcilerimizle ve kamu kuruluşlarımızla önemli bir uyum ve birliktelik sağladık. Şehrimiz için projeler ürettik. Bu çalışmalarda Ticaret ve Sanayi Odamızın ve değerli üyelerinin de çok önemli katkıları oldu. Projelerimizde katkıları olan tüm sanayicilerimize teşekkür ediyoruz. Gelecek nesillerimize miras bırakacağımız şehrimizi daha da ileriye taşımak için beraberce gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

"Tüm aktörlerle şehir için çalıştık"


Yakalanan sağlam birliktelikle Sakarya için çalışan tüm aktörlerin birlikte hareket edebileceğini gösterdiklerini de sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tek derdimiz milletimize hizmet dedik. Görev yaptığımız 5 yıl boyunca Üniversitemiz ve STK’larımızla iş birliğimizi kuvvetlendirerek Sakarya için olumlu bir hava oluşturmanın gayreti içerisinde olduk. Bu birlikteliklerle de şehrimize önemli katkılar sağladık. Organize Sanayi Bölgeleri, eğitim çalışmaları ve daha birçok projede paydaşlık yaptık. Hep birlikte Sakarya için çalışan tüm aktörlerin birlikte hareket edebileceğini gösterdik” dedi.

"İşbirliği devam edecek"


Başkan Toçoğlu açıklamalarının son bölümünde, “İnsanı yormayan, yeşili, doğası, altyapısı ve ulaşımıyla çok önemli bir şehirde yaşıyoruz. Şehrimizin değerini biliyoruz ve Sakarya’nın standartlarını daha da yükseltmenin gayreti içerisinde hareket ediyoruz. Artık hepimize daha fazla görev düşüyor. Bir yandan şehrimizi geleceğe hazırlarken bir yandan da sanayicilerimizin şehrimizin kalkınmasına katkı sağlamalarını istiyoruz. Şehrimize daha fazla katkıyı sağlamanın derdinde olmalıyız. Her zaman istişareye büyük önem verdik. İnşallah şehrimizin tüm aktörleriyle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu birliktelikle hemşerilerimiz kazanacak, Sakarya kazanacak” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasının ardından iş adamlarından gelen soruları yanıtladı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]