Başkan Toçoğlu, Ozanlar Mahallesi sakinleri ile buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ozanlar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen istişare toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Ozanlar Mahallesi Muhtarı Muhittin Yazgan, Belediye meclis üyeleri, bölge mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen toplantılar ile vatandaşlarla bir araya gelip şehir genelinde hayata geçirilen yatırımları değerlendirdiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nde, 4,5 yıldır sizlerle beraber çalışıyoruz. Artık birbirimizi daha yakından tanıdık. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Şehirlerimiz, gelecek nesiller adına bizlere emanettir. Bu şehrin daha yaşanabilir olması, standardı daha yüksek hizmetlere kavuşması için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sokak hayvanları sorunu çözüme kavuşuyor!

Vatandaşlardan gelen soru üzerine sokak hayvanları sorununun da çözüme kavuşacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Adapazarı Belediyesi ile işbirliği yaparak, Katı Atık Depolama Tesisleri’nin olduğu bölgede, 10 bin metrekarelik bir alanı sokak hayvanlarının bakımı için tahsis ettik. Şu anda devam eden çalışmalar kapsamında kışlık barınaklar inşa ediliyor. İnşallah, bu sorunu da kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturmuş olacağız. Biz hizmet konusunda eksikliklerimizi tamamlarız, bundan endişeniz olmasın. Zaten ne söylediysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Hamdolsun, Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet eli her yere uzanıyor. Önemli olan güven ortamının, istikrar ortamının devam etmesidir” diye konuştu.

"Hamdolsun, sizin karşınıza rahatlıkla çıkabiliyoruz"

Başkan Toçoğlu, konuşmasının son bölümünde, “Biz, hizmet için varız. Size hizmet ulaştırma konusunda çok hassasız. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şu anda Tarklı’dan Kocaali’ye kadar tüm il sınırlarımıza hizmet götürüyoruz. Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Hamdolsun, sizin karşınıza rahatlıkla çıkabiliyoruz. Herkes her şeyi görüyor, biliyor. Beraberce, geleceğimiz için, çocuklarımız için memleketimize sahip çıkalım. Ülkemizde çok önemli işler yapıldı. İşlerimizde eksiklikler olabilir ama önemli olan iyi niyettir. Gidilen yolun doğruluğudur. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ozanlar Mahallesi Muhtarı Muhittin Yazgan ise, “Mahallemizde hayata geçirilen hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızdan çok memnunuz ve her zaman yanındayız. Vatandaşlarımız tarafından bize bildirilen bazı eksiklikleri de Büyükşehir Belediye Başkanımıza iletme fırsatı bulduk. Sağolsun, isteklerimiz doğrultusunda çalışmaların başlayacağını belirtti” dedi.

Toplantının ardından Ozanlar Mahallesi Muhtarı Muhittin Yazgan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederek, çiçek takdim etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]