Başkan Toçoğlu, muhtarları meclis salonunda ağırladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve derneğe bağlı muhtarları Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırladı.

Sakarya Muhtarlar Derneği ve Büyükşehir Belediyesi’nin uyum içerisinde çalışmaya devam ettiğini belirten Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun adaylığının kesinleşmesi vesilesiyle bizde Sakarya Muhtarlar Derneği olarak, Başkanımızı kutluyoruz. Adaylığının şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Özellikle derneğimiz hizmet binasını bizlere tesis ettiği ve şartsız koşulsuz 311 adet bilgisayar ve yazıcıyı muhtarlarımıza ulaştırdığı için Sayın Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

"
Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman muhtarlarımızın yanında olduk"

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Adaylığımızın kesinleşmesi vesilesiyle gerçekleştirdiğiniz ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki dostluklar kolay kazanılmıyor. 5 yıldır beraberiz. Muhtarlarımız sadece ikamet ettikleri bölgelerde elimiz kulağımız olmakla kalmadı. Onlar bizim gözümüzde oldu. Belediye hizmetlerinin bölgelerine ulaşmasında ortak akıl ile hareket ettik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman muhtarlarımızın yanında olduk. Taleplerine her zaman cevap verdik, vermeye çalıştık” diye konuştu.

Konuşmasının devamında Büyükşehir Yasası ile yeni bir dönemin başlayacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Bilgisayar ve yazıcı desteğiyle muhtarlarımızın daha iyi hizmet verebilmesi için başlattığımız SEMOS’un karşılık görmesi ve faydalı bulunması bizleri daha da mutlu etti. Önümüzdeki dönem tüm şehrin Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dâhil olması ile daha iyi hizmet verebilmeniz adına muhtarlarımıza desteğimiz devam edecek. Bu sayede daha geniş bir alana ulaşmış olacağız. Allah hepinizden razı olsun. Yeni bir dönem başlıyor” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]