Başkan Toçoğlu misafirlerini ağırladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na makamında ziyaretler sürüyor. Başkan Toçoğlu, gün içerisindeki programı dahilinde Sakarya Sigorta Acenteleri Derneği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama’yı makamında ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, programı kapsamında ilk olarak Sakarya Sigorta Acenteleri Derneği (SASADER) ile bir araya geldi. Dernek yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan SASADER Başkanı Çetin Erdil, “İlimizde sigorta bilinicini daha da yaygın hale getirmek için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma yapacağız. Alışveriş merkezlerinde ve şehrimizin belirli bölgelerinde açacağımız stantlarda, tecrübeli personelimiz eşliğinde bilgi vereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na bize ve sektörümüze verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Erdil, konuşmasının ardından Başkan Toçoğlu’na plaket takdim etti.

"Deprem kuşağında olan bir şehrimiz var"

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, “Deprem kuşağında olan bir şehrimiz var. Bu noktada, halkımızın deprem sigortası hususunda daha hassas davranması gerekiyor. Vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi için yapılacak çalışmalara her zaman destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Başkan Toçoğlu, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama’yı makamında ağırladı. Ziyarette konuşan ASKF Başkanı Hüseyin Kama, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, bizlere her zaman destek veriyor, sahip çıkıyor. Geçtiğimiz hafta, 81 ilde kutlanan Amatör Spor Haftası’nın ardından Sayın Başkanımızı ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek istedik” diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na plaket takdim etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]