Başkan Toçoğlu, Maden Deresi'nde horon oynadı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Maden Deresi’nde düzenlenen 5. Geleneksel Çatalbaş Aileleri Buluşması\'na katıldı.

Başkan Toçoğlu, “Kardeşlik coğrafyası güzel Sakarya’mızı en güzel şekilde tanıtan, birlik ve beraberliğin en anlamlı örneğini burada sergileyen tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah bu birliktelik yıllarca devam eder” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Maden Deresi’nde düzenlenen Çatalbaşlar Sosyal, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5. Geleneksel Şenliği’ne katıldı. Dernek Başkanı Güney Çatalbaş ve dernek yönetim kurulu tarafından karşılanan Başkan Toçoğlu, Çatalbaşlarla sohbet etti ve onlarla horon oynadı.

Yurtiçinde birçok ilden Maden Deresi’ne akın eden Çatalbaşların yanı sıra yurtdışından gelen aile üyeleri de dikkat çekti. Güney Çatalbaş, Başkan Toçoğlu’na dernek çalışmalarını anlattı ve kendileriyle beraber oldukları için teşekkür etti. Çatalbaş Aile Buluşması’na Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Kocaali İlçe Başkanı Basri Burak Ak, Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Aydın da katıldı. Çatalbaşların yoğun ilgi gösterdiği şenlikte konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Kardeşlik coğrafyası güzel Sakarya’mızı en güzel şekilde tanıtan, birlik ve beraberliğin en anlamlı örneğini burada sergileyen tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah bu birliktelik yıllarca devam eder” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]